Στήλες Billaras

Billaras: Η Σάλφορντ μπορεί να κάνει την ζημιά

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2023

Η νίκη της Λυών με γλύκανε την Κυριακή, γιατί το Σάββατο στοιχηματικά ήταν άσχημο. Γενικά ήταν άσχημο. Ενώ την Κυριακή έγιναν...φοβερά πραγματα, πέρα απο το στοίχημα είδαμε μπαλάρα και χορτάσαμε. Οχι τίποτα άλλο, αλλά...έχει ξεραϊλα από σήμερα και για τις επόμενες μέρες.

Κορυφή, επιτομή του χορταστικού πιάτου της Κυριακής, ήταν το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σιτι 4-4.

Πέναλτι, ανατροπές, οκτώ γκολ, πάθος, ένταση ως το 96', όλα μέσα σε βροχή. Ενα μικρό έπος. Ενα αριστούργημα. Η μπάλα πάνω κάτω σε ρυθμούς που ζάλιζαν τον θεατή, απορώ πως αντέχαν οι παίκτες. Ενα ατελείωτο πινγκ-πονγκ συναισθημάτων, φάσεων, τι άλλο να ζητήσει κάποιος; Η Premier League πρόσφερε προχθές ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση. Από εκεί και πέρα, ολα σχεδόν τα ντέρμπι ήρθαν ισόπαλα, όσα δεν ήρθαν είχαν επίσης απίθανο σασπένς όπως το Μπενφίκα-Σπόρτινγκ. Με 0-1 ως το 93΄, έληξε...2-1 με γκολ των “αετών” στο 94' και στο 96'! 

Είπαμε, όταν η μπάλα θέλει, τα κάνει όλα. Και για να μην αδικούμε και την άλλη μεριά του Ατλαντικού, στη Βραζιλία γίνεται κόλαση με Μποταφόγκο και Παλμέιρας, η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα πέρασε 1η πλέον, μιας και η Μποταφόγκο έχει αυτοκτονικές τάσεις, ενώ ήταν πολύ μπροστά τώρα στη βαθμολογία, πλέον δεν σταυρώνει νίκη και προχθές ισοφαρίστηκε από την Μπραγκατίνο στο 96'! Θέλουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές στη Βραζιλία, ενώ εκεί που τέλειωσε το πρωτάθλημα ήταν στη Σουηδία όπου η Μάλμε προσπέρασε στο φίνις την Ελφσμποργκ κερδίζοντάς την στο μεταξύ τους κολασμένο ματς κορυφής με 1-0.

Αυτά με όσα έγιναν, ότι έπρεπε ήταν για να...αντέξουμε το άδειο πρόγραμμα των επομένων ημερών. Τελευταία διακοπή για το 2023, ελέω Εθνικών ομάδων. Και να είχαμε και ενδιαφέρον, να πω “οκ, έχουμε αγωνία, παίζουμε μια πρόκριση”. Η Ελλάδα άπαξ και έχασε από την Ολλανδία, πάπαλα. Ειμαστε ισόβαθμοι μεν με τους οράνιε, αλλά έχουν και ματς λιγότερο (τώρα, το Σάββατο, με την Ιρλανδία) και υπέρ τους την ισοβαθμία αναμεταξύ μας. Εμείς θα παίξουμε ένα φιλικό την Παρασκευή με την Νέα Ζηλανδία και το φινάλε στον όμιλό μας θα έρθει την άλλη Τρίτη, με την Γαλλία εδώ. 

Ωραίο ματς, δεν ξέρω τι ομάδα θα φέρει στην Αθήνα ο Ντεσάν, αλλά σίγουρα θα τραβήξει κόσμο. Το θέμα είναι ότι δεν κυνηγάμε κάτι και πως το μυαλό μας είναι μόνο στον Μάρτιο και στα πλέι οφ του Νations League. Εκεί θα παίξουμε τα ρέστα μας γιά να πάμε στο Euro της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ουσιαστικά λοιπόν, το μοναδικό ελληνικό ενδιαφέρον είναι να μάθει/οριστικοποιήσει τις αντιπάλους της. Λογικά το Καζακστάν θα είναι 1ος αντίπαλος, αλλά θα το ξέρουμε σύντομα.

Στοιχηματικά κοίταξα τα ματς-προκριματικά της Πέμπτης και της Παρασκευής, δεν φτουράει τίποτα. Είναι για μεγάλο πάσο τα παιχνίδια. Οκτώ στα δεκαέξι ματς έχουν φαβορί από 1,50 και κάτω, καμιά αξία πουθενά.

Οπότε για σοβαρό στοίχημα υπομονή. Ως τις 24 του μήνα που θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Το Σάββατο θα παίξω κατιτίς σε μικρές Αγγλίας (έχει δύο ματς η 1η και φουλ πρόγραμμα η 2η και η Νάσιοναλ Λιγκ), αλλά θα είναι ψίχουλα. Οσο για τώρα, για το μεσοβδόμαδο; Τσέκαρα τους αγώνες ρεβάνς που έχουνε οι άγγλοι για τον 1ο γύρο του FA CUP.

Aν θα παίξω; Διαισθητικά περισσότερο, οι Ντόνκαστερ, Σλο, Κρου και Σάλφορντ είναι τέσσερα αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν ζημιά. Οριακά δεν πήραν την πρόκριση από τα πρώτα ματς (οι τρεις από τις τέσσερις ισοφαρίστηκαν στα χασομέρια ενώ κέρδιζαν/ειχαν αγκαλιάσει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο). Καλές είναι οι αποδόσεις, αν θέλετε (στο πολύ χαλαρό) να κάνετε ένα σύστημα με ζητούμενα ή από τα τέσσερα να επιλέξετε πχ τα δύο και να ποντάρετε δυο μονά και τη δυάδα. Κάπως έτσι θα περάσουν οι μέρες μας στοιχηματικά, αφήστε που -απ όσο είδα- αρχίζει και χειμωνιάζει από μεθαύριο, με...ταινίες αντί μπάλας θα την βγάλουμε (γέλια)!

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά (ή σύστημα με ζητούμενα):

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΡΟΥ Χ/2

ΣΑΛΦΟΡΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.