Στήλες Billaras

Billaras: Η Γεωργία παίζει με… άγνοια κινδύνου

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024

Tι έγινε ρε παιδιά; Εξαφανίστηκαν τα πέναλτι (μόλις δυο) και βαρεθήκαμε να μετράμε αυτογκόλ (πέντε παρακαλώ). Και έχουμε πάρα πολλά γκολ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (13). Φοβερά πράγματα σε αυτό το Εuro, όλοι πιστεύω είδαμε πόσο διαφορετικά είναι να βλέπεις μπάλα, από το να γράφεις απλώς για ματς χωρίς να έχουν παίξει οι ομάδες.


Στο στοιχηματικό σκέλος, μετρώντας και την 1η μέρα της 2ης αγωνιστικής, ουσιαστικά αυτό του Βελγίου ήταν η μεγάλη μπόμπα, εκεί κέρδισαν καλά σίγουρα οι μπουκ. Επίσης, δεν έχουμε και πολλές καθυστερήσεις στο τέλος ενώ και γενικά οι διαιτησίες και το VAR τα έχουν πάει καλά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από τα σκορ (χωρίς να ξέρω τι έγινε χθες), είναι θέμα χρόνου να “σκάσει” και το 0-0...

Και αν μιλήσουμε για ομάδες, θεωρώ ότι δύο προπονητές ως τώρα αδικούν κατάφωρα το υλικό τους. Ο ένας είναι ο Σαουθγκέιτ και ο άλλος είναι ο Μαρτίνεζ. Ανεξάρτητα αποτελεσμάτων, τα έχουν κάνει μπάχαλο, ο ένας έχει “ξεχάσει” στον πάγκο τον Πάλμερ, επέμενε να βάζει χαφ τον Αλεξάντερ Αρνολντ και όταν έκανε αλλαγες έβαζε τον Εζε και τον Μποόουεν σε λάθος θέσεις! Ο άλλος επειδή δεν τολμάει να αφήσει τον Ρονάλντο έξω, παίζει ένα παλιομοδίτικο “γιούργια” του 1970. Στις 32 στάματησαν τις σέντρες οι πορτογάλοι στο 1ο ματς, βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Ρονάλντο να σηκώνει χέρι στο στύλ “εδώ είμαι, ρίξτε την”, καταστρέφει ότι καλό μπορεί να κάνει αυτή η Πορτογαλία με αυτούς που έχει. Λίγο την Ισπανία να κοίταγαν και οι μεν και οι δε, θα άλλαζαν πολλά (και δεν αποκλείω να το κάνουν, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο).

Πάμε τώρα στα φρέσκα, υπενθυμίζοντας ότι δεν ξέρω τα χθεσινά αποτελέσματα!

Σήμερα, στο Γεωργία-Τσεχία έτσι...απλά θα πάω για τη μπόμπα (με κάλυψη). Οι Τσέχοι έκαναν ταμπούρι με την Πορτογαλία, αλλά τώρα δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο, θα πρέπει να ανοιχτούν. Οι Γεωργιανοί με εξέπληξαν θετικά και παίζουνε με άγνοια κινδύνου. Πάω με την έκπληξη του 1-Χ.

Τουρκία-Πορτογαλία διαλέξτε τι θα πάρετε! Θέλετε 2+gg; Θέλετε over+gg; Η Τουρκία παίζει ανοιχτά, θα έχει γκολ το ματς, ακόμα και το over 3,5 αξίζει, μπορεί να γίνει και combo. Αν διάλεγα σκορ, θα έλεγα κάτι σε 2-3 για τους Ίβηρες, αρκεί να μην δούμε πάλι εκατό σέντρες.

Κάτι αντίστοιχο περιμένω και στο Βέλγιο-Ρουμανία. Γενικά σήμερα περιμένω να “βρέξει” γκολ (προχθές είχαμε “ξηρασία”, δεν ξέρω χθες). Το Βέλγιο καίγεται, δεν μπορεί να είναι πάλι τόσο άστοχο, αλλά πίσω...μπάζει τρελά με την πειραματική άμυνα που έχει. Κι εδώ τα ίδια λοιπόν. Κάτι σε 1+gg ή over 3,5 ή και σε σκορ μεγάλα (3-2, 4-2). Θέλει και έμπνευση αυτό, συνδυάζονται τα δύο ματς.

Αύριο, ανάποδα με το Σάββατο, δεν περιμένω γκολ. Είναι πλέον η έναρξη της 3ης αγωνιστικής, ίδια ώρα τα ματς, έχει κι αυτό τη σημασία του. Η Γερμανία άνετη με 6 ποντάκια, ίσως κάνει και rotation, δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα. H Ελβετία είναι στους 4, άπλες κι αυτοί με έναν πόντο, δεν θα χαλαστούν. Ξερό Χ θα έλεγα με ρίσκο. Όσο για το Σκωτία-Ουγγαρία; Αφήστε τους να βγάλουν τα μάτια τους, κακό σταύρωμα, κακό παιχνίδι, πιθανό το under και πιθανό...το ξύλο με καμιά κόκκινη.

Τη δε Δευτέρα και οι Ισπανοί ίσως κάνουν rotation και οι Αλβανοί δεν είναι του πεταματού, κάθε άλλο. Όσο για το Κροατία-Ιταλία, εδώ...θα πέσουν κορμιά, η Κροατία πίσω είναι τρύπια αλλά η Ιταλία μπροστά είναι κουλή! Πραγματικά δεν μπορώ να μαντέψω καν, όλα είναι πιθανά.

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 1

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ

Δυάδα:

Τουρκία over 3,5 / Bέλγιο 1+gg

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.