Στήλες Billaras

«Billaras»: Γκολ και θέαμα στο Μπέτις - Χιρόνα

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2023

Η δυάδα με Μπάροου και Αστον Βίλα μας πλήρωσε και σχετικά εύκολα, τα μεγάλα όμως δεν “τράβηξαν”. Δεν πειράζει, μάζευε κι ας είναι και ρώγες (γέλια). Απο εκεί και πέρα, εξωστοιχηματικά μιλώντας, είναι αμαρτία είναι αυτό που γίνεται. Να έχουμε ένα φουλ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να μην μπορούμε να το χαρούμε διά ζώσης. Δεν ξέρω τι έγινε χθες βράδυ στα ματς ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ξέρω όμως ότι ακόμα και να μην κέρδιζαν, θα είχαμε τέσσερις ομάδες “αγκαλιά”. 

Με τον ΠΑΟΚ πρώτο ή την ΑΕΚ πρώτη, δεν έχει σημασία. Και αντί όλο αυτό να το απολαμβάνουνε οι φίλαθλοι και των τεσσάρων ομάδων αλλά και των υπολοίπων που ξέρουν ότι θα μπορούσαν να πάνε γήπεδο και να πιάσουν τόπο τα λεφτά του εισιτηρίου, βλέπουμε κενές κερκίδες. Ενα μουντό, “πεθαμένο” πράγμα. Γιά μερικά ούγκανα, για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδων, ούτε καν σε ποδόσφαιρο, από κάφρους συγκεκριμένης ομάδας, την πληρώνουν όλοι. Να είσαι ΠΑΟΚ, να έχεις φτάσει εκεί και να σου λένε “χωρίς κόσμο και με ΑΕΚ και με ΠΑΟ και με Ολυμπιακό”! Και αμαρτία και αδικία. Λες και θα αλλάξει κάτι ή λες και όσα πάνε τέλος πάντων να αλλάξουν δεν μπορούσαν να τα κάνουν το καλοκαίρι μετά τον χαμό του Μιχάλη και την επέλαση των Κροατών...

Κοιτάς την Premier League και γίνεται ο ίδιος χαμός. Το Σαββατοκύριακο η Σίτι δεν θα παίξει (παίζει στο Παγκόσμιο συλλόγων), η Λίβερπουλ υποδέχεται σε κολασμένο ματς την Αρσεναλ και η Αστον Βίλα περιμένει την -θεωρητικά πανεύκολη αντίπαλο-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δηλαδή άνετα μπορεί την Κυριακή να είναι πρώτη η...Αστον Βίλα! Η διαφορά Ελλάδας με Αγγλίας είναι (και) αυτή. Εκεί το χαίρονται. Τίγκα γήπεδα. Χαμός. Εδώ βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας , αντί να χαιρόμαστε, έχουμε θλιβερά επεισόδια και άδεια γήπεδα. Αμαρτία...

Πάμε πλέον στο νέο κουπόνι, Ευρώπη γιοκ, από μέσα Φλεβάρη πάλι, είδα και την κλήρωση του Champions League, νομίζω...αχνοφαίνεται ήδη η 8αδα! Πέρα απο το σεντόνι όμως, μπαίνουμε σε εορταστικό mood, επειδή μεγάλες Λιγκες θα κάνουν διακοπή, Χριστούγεννα έχουμε σε μιά εβδομάδα, παίζουν τώρα. Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία στο χορό. Οι άγγλοι έχουν Λιγκ Καπ, αυτοί...είναι μαθημένοι και θα μας κάνουν κλασικά παρέα στο επόμενο διάστημα. Το κακό είναι ότι ενώ έχουμε γεμάτο κουπόνι, το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, είναι κακό και οι επιλογές ελάχιστες.

Στη Σούπερ Λιγκ (χωρίς να ξέρουμε τα δύο χθεσινά), έχουμε τα τελευταία μας πριν το νέο έτος. Ξεκάθαρα είναι έξοδος κινδύνου για τον ΠΑΟ (και γιατί είναι χάλια και γιατί ο Βόλος είναι ανεβασμένος, πρόσφατο είναι το 2-2 με τον Ολυμπιακό), αλλά και για την ΑΕΚ (οι Σέρρες είναι “αφιλόξενες”, καλά δουλεμένες από τον Πάμπλο Γκαρσία και θυμίζω είχαν πάρει 1-1 στην Νέα Φιλαδέλφεια). Ακομα και του ΠΑΟΚ στην Κηφισιά δεν είναι απλό ματς, εκεί σκόνταψε η ΑΕΚ. 

Ολοι παίζουν εκτός λοιπόν, δεν θα κοντράρω κάποια άλλα τα g/g και στα τρία αυτά ματς είναι ψηλά (από 2,00 ως και 2,20) και αξίζουν. Στην Αγγλία έχουμε Λιγκ Καπ, ματς οκτάδας, αστεία η απόδοση της Τσέλσι (όσο κι αν είναι ξεζουμισμένη η Νιουκάστλ, θα περιμένω να δω 11αδες), αστεία και της Λίβερπουλ, γενικά δεν βγαίνει κάτι. Και στο εξ' αναβολής Πάλας-Μπράιτον, να πούμε ότι είναι ντέρμπι του Μ23 (αυτοκινητόδρομος, ενώνει τα 50 χιλιόμετρα του νότιου Λονδίνου ως το παραθαλάσσιο Μπράιτον) και με αντιπαλότητα καλή. Για fan bet θα έπαιζα κόκκινη κάρτα.

Στις τρεις μεγάλες Λίγκες, στην Ισπανία θα έπαιζα Σεβίλλη στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με την Γρανάδα (που είναι...ακόμα μεγαλύτερο ψοφίμι), θα έπαιζα προφανώς και over+g/g το Μπέτις-Χιρόνα (από 2-2 και βάλε το βλέπω να έρχεται). Στην 2η, προκαλεί η απόδοση της Μιραντές, ομάδας που είναι σε άψογη φόρμα αλλά επειδή πάιζει με την Ελσε, μας δίνει κοντά στο 5,00!

Στην Γαλλία είναι ύπουλο το Νις-Λανς (κάνει γενναία κοιλιά η Νις), αλλά θέλει και το Χ από δίπλα, αήττητη είναι εντός με 5-3-0. Και στην Γερμανία (που θα ξαναρχίσει 13 Γενάρη), τα έσβησα όλα. Αυτά κρατάω αρχικά και περιμένω ειδήσεις (ειδικά για Νιουκάστλ).

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Σεβίλλη 2 / Κηφισιά g-g

Δυάδα:

Βόλος g-g / Mπέτις over+g-g

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.