Στήλες Billaras

Billaras: Εξωφρενικές τιμές για την Γαλατάσαραϊ

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Tώρα εγώ τι να κάτσω να σχολιάσω; Για το Φάληρο; Τα ίδια Παντελάκη μου... Η ασυλία του Καραϊσκάκη και γενικότερα του Ολυμπιακού είναι παροιμιώδης. Και η αναλγησία και αλαζονεία μετά απο ότι γίνεται ειναι ακόμα χειρότερη. Κιχ δεν ακούσαμε ή δεν διαβάσαμε περί κροτίδας! Λίγο ήθελε να περάσουν και...χειροπέδες στον Χουανκάρ, αυτός φταίει που εσκάσε διπλά του (και αυτά τα λένε ποιοι; Αυτοί που έφευγαν τρέχοντας απο παντού τόσα χρόνια).

Πάω σε πιο ευχάριστα. Στις...κροτίδες της στήλης. Γιατί αυτό που έσκασε το Σάββατο, κροτιδα ήταν. Αν είχε κάνει άλλος αυτό το ταμείο θα έσκουζε ένα μηνα σαν τη χήρα στο κρεββάτι. Εμείς εδώ...σεμνά και ταπεινά. Τι κάναμε; Μια τίμια δυαδούλα για ζέσταμα και...ένα ατόφιο yankee (2-3-4) για κυρίως πιάτο, με απόδοση τετράδας κάπου στο 90,00!! Σκεφτείτε πλήρωσε η τετράδα (Γουλβς-Χαρογκέιτ-Μορκαμ-Ολνταμ) και...ακόμα δέκα στήλες, όλες οι τριάδες (4) και οι δυάδες (6). Σιγά τα ωά, να'ναι καλά οι αγγλιδούλες (γέλια), τα ίδια...αίσχη κάνουμε εδώ και 22 χρονάκια σε τούτη τη γωνιά. Οταν θα γίνει ταμείο καλό, θα είναι...κροτίδα βαρβάτη.

Πάμε πλέον παρακάτω, στα φρέσκα.

Αρχικά Champions League αγωνιστική τρίτη, οι ομάδες μας επίσης στο χορό (εκεί είμαστε...τύπος και υπογραμμός), ας πάμε να δούμε τι έχουμε και γιά το κουμάρι:

Στα αποψινά, πάλι βλέπουμε εξωφρενικές τιμές για την Γαλατάσαραϊ. Τι 7αρια ειναι αυτά; Τοσα έδιναν και με την Μάντσεστερ εκτός. Δηλαδή αν έπαιζε στο Μόναχο θα έδινε 12,00;; Μπορεί να έχει να χάσει σε ομίλους απο το 2017 η Μπαγέρν (Σεπτέμβρης 2017 απο την Παρί) αλλά δεν είναι και η ανίκητη ομάδα! Οποιος θέλει, κάλυψη με 1-Χ+g/g στο 3,40. Στοίχημα παίζουμε, όλα ειναι απόδοση.

Μεγάλη απόδοση και για το διπλό της Σοσιεδάδ. Η Μπενφίκα είναι με μηδέν πόντους και...μηδέν γκολ. Και παραδοσιακά με Ισπανούς τα χάνει (2-8-9 η παράδοση εδώ και 19 ματς. Οκτώ σερί no goal έχει στο σεντόνι, το διπλό αξιζει, ενώ πιό συντηρητικά πάμε σε Χ-2+under (κάπου στο 2,60).

Τέλος, έχουμε ένα Σεβίλλη-Αρσεναλ. Σαφώς οι άγγλοι φαβορί. Αλλά...στο πόσο; Τραγικη η Αρσεναλ όποτε πάει στην Ισπανία (3-3-11), με την Τσέλσι ήταν κάκιστη, μαγική εικόνα το 2-2, εντελώς από το πουθενά ήρθε. Η Σεβιλλη με νέο προπονητή και μετά το 1-1 με τη Ρεάλ, θα πάει για πόλεμο. Τα 4αρια είναι βουνά (θυμίζω η Αρσεναλ έχασε και στη Λανς πριν 21 βράδια).

Αύριο νομίζω είναι πιό χαλαρά. Μπορεί να γίνει παιχνίδι με γκολ σε τρία ματς. Ιδια λογική σε Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις για τη νίκη τους είναι τραγικές, αστείες και ανάξιες λόγου. Ομως, αν βάλουμε απο δίπλα και ενα g/g, τότε τα combos για αυτές τις δύο ξεπερνάνε το 2,35 (Λειψία-Αστερας) και 2,70 (Γιουνγκ Μπόις-Σίτι). Αρα 1+g/g και 2+g/g και παίζουμε. Από κοντά και το under στο Αντβερπ-Πόρτο. Σαν πολλά...over να μάζεψε τελευταία η Αντβερπ, πιστεύω θα πάει όσο μπορεί πιο μαζεμένα να πάρει έστω τον (πρώτο της) πόντο. Ψηλά το under στο 2,00.

Στο Europa θεωρώ ότι οι ομάδες μας μπορούν να δώσουν παιχνίδι. Μαρσέιγ-ΑΕΚ άνετα παίζω over+g/g. Οχι σημείο. Αλλά γκολ θα μπουν. Και ακριβώς το ίδιο μπορώ να παίξω και στο Ολυμπιακός-Γούεστ Χαμ. Πάνω απο 2,00 έκαστο. Στο Παναθηναϊκός-Ρεν οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τον ΠΑΟ, σιγά το φόβητρο τη Ρεν και ειδικά στη Λεωφόρο. Κακώς είναι αουτσάιντερ του 2,75 οι “πράσινοι”, κραταω τον άσο. Οσο για το Conference, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος της Αμπερντίν, όλα στα πόδια του είναι, απλώς η απόδοση δεν αξίζει (τον ποντάραμε όταν αξιζε, εντός με την Αϊντραχτ).

Και για να κλείσουμε τη στήλη πάμε και στην αγαπημένη μου Αγγλία. Εχουν εμβόλιμη όλες οι μικρές κατηγορίες. Στην Championship μακράν το σημείο που ξεχωρίζει είναι το διπλό στο Νόριτς-Μίντλεσμπρο. Κακώς είναι αουτσάιντερ του 2,70. Εχει πέντε σερί νίκες η ομάδα του Κάρικ, έχει πατήσει γκάζι, εντελώς αφερέγγυα (3 ήττες σε 5 ματς) και τρύπια πίσω η Νόριτς.

Στην 1η “ψηφίζω” εύκολα το διπλό της Μπέρτον, επίσης σε τοπ φόρμα (4 σερί νικες) και η Καρλάιλ στο...πουθενά (1-3-3 εντός) και μόλις δύο νίκες συνολικά. Μιά χαρά το 3,10.

Και τέλος, στην 2η, ένα πιό τραβηγμένο, η Ακριγκτον στο 5,00 με τρεις σερί νίκες κόντρα στην απαράδεκτη εντός Γουίμπλεντον. Η Γουίμπλεντον είναι αήττητη εκτός, αλλά στο σπίτι της...κάνουν όλοι πάρτι. Αυτό σηκώνει και κάλυψη πάντως.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Λειψία 1+g-g/Σιτι 2+g-g

Δυάδα:

Μαρσέιγ over+g-g / Ολυμπιακός over+g-g

Μονά αποδεκτά:

ΓΑΛΑΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 (Χ)

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (Χ)

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

ΝΟΡΙΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 2

ΚΑΡΛΑΙΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ 2

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.