Στήλες Billaras

Billaras: Αξία στο any time του Σομποσλάι

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Τα'χουμε αναλύσει όλα, τώρα είναι η στιγμή να τσουλήσει η μπαλίτσα στο χορτάρι. Βασικά έχει ξεκινήσει να τσουλάει από χθες βράδυ, αλλά οκ, άλλο ένα ματς-πρεμιέρα, κι άλλο τρία ματς καθημερινά όπως έχουμε από σήμερα.

Για...αρχή, μια συμβουλή (την οποία εφαρμόζω σε κάθε Euro και Μουντιάλ): Στο πρώτο-πρώτο ταμείο πάρτε δωράκι στη γυναίκα σας ή στη σχέση σας. Και δεν θα γκρινιάζει που για ένα μήνα θα περάσει σε δεύτερη μοίρα! Γιατί το ανάποδο, μουρμούρα από γυναίκα, είναι...σίγουρος στοιχηματικός θάνατος, χεχεχεχε! 

Μετά από αυτό το...σπέσιαλ tip, θυμίζω τα μακροχρόνια ως “κεντρική ιδέᨔ, βλέπω αρχικά τελικό (και μετά κούπα) την Αγγλία. Βλέπω να είναι μαζί της η Πορτογαλία! Αυτή να είναι η (ας το πούμε) έκπληξη. Μαζί με την Γαλλία είναι οι τρεις πιο πλήρεις ομάδες. Και από τις “μικρές” βλέπω ως καλύτερη ομάδα την Αυστρία. Αυτά είναι. Προσοχή όμως, υπενθυμίζω ότι δεν έπαιξα νικητή Euro γιατί δεν έστεκε να είναι πρώτο φαβορί η Αγγλία. Βλέπω προημιτελικά Γερμανία-Ισπανία, Πορτογαλία-Αυστρία, Αγγλία-Κροατία και Γαλλία-Βέλγιο. Και μετά, ημιτελικούς Γερμανία (ή Ισπανία)-Πορτογαλία και Γαλλία-Αγγλία. Κάπως έτσι να τσουλήσει. 

Αν μου βγει το (δυνατό) ρίσκο με τη Γαλλία που την αφήνω έξω, οι τύχες μου είναι πολύ καλές. Εκεί είναι όλος ο “τζόγος” για μένα αγωνιστικά. Πάμε τώρα στα ματς που έχουμε μπροστά μας, τέρμα τα μακροχρόνια!

Ότι γράψαμε αυτό τον καιρό είναι...ασκήσεις επί χάρτου. Να θυμάστε ότι παραδοσιακά το Euro είναι πιο δύσκολο από τα Μουντιάλ. Προσωπικά, κάνω κάτι εδώ και πολλές διοργανώσεις και δεν το έχω μετανιώσει. Παίζω ψίχουλα την πρώτη αγωνιστική. Δεν βιάζομαι, είναι 51 αγώνες (50 αν αφαιρέσω τον χθεσινό). Προτιμώ να δω τις ομάδες όχι σε φιλικά αλλά σε επίσημα ματς, έστω από μια φορά. Και μετά...πατάω το γκάζι. Έχουμε λοιπόν τώρα τα πρώτα εννιά ματς ως και την Δευτέρα.

Σήμερα, στο Ουγγαρία-Ελβετία δεν παίζω σημείο, θεωρώ μεγάλο το 4,50 του Σομποσλάι any time. Στο Ισπανία-Κροατία καλό και ψηλό το 1,90 του gg, και γενικά εδώ δεν αποκλείσω και κάποια έκπληξη, δεν είναι τόσο φαβορί η Ισπανία με τους κωλοπετσωμένους Κροάτες. Όσο για το Ιταλία-Αλβανία, μην εκπλαγείτε αν μοιάζει με αγώνα που θα γίνεται στα Τίρανα, πάνω από 50.000 Αλβανοί φίλαθλοι θα είναι στις κερκίδες! Αποφεύγω σημείο, ένα any time Μπαρέλα στο 6,00 ως fun bet, το έγραψα και στην ανάλυση των μακροχρόνιων, αυτή την Ιταλία παρότι έχει καλό προπονητή, δεν την πιστεύω.

Αύριο απολύτως τίποτα στα δύο πρώτα, δεν αγγίζω Πολωνία-Ολλανδία και Σλοβενία-Δανία, προτιμώ να τους δω και να εξάγω συμπεράσματα. Στο βραδινό Αγγλία-Σερβία μου βγαίνει...αβίαστα ότι ακριβώς μπορεί να γίνει και στο βραδινό της Δευτέρας, στο Αυστρία-Γαλλία. Κοινώς, δεν περιμένω να κερδίσουν εύκολα τα φαβορί αλλά τελικά (ίσως και οριακά) θα τα καταφέρουν. Επιλέγω το 2+gg και στα δύο ματς, περιμένω να σκοράρουν και Σέρβοι και Αυστριακοί. Αυτό θα γίνει δυάδα διημέρου και κάπως έτσι θα πορευτώ με τα πρώτα δέκα παιχνίδια του Euro, χωρίς πολλά-πολλά. Οι πίτσες, οι μπύρες και τα σουβλάκια θα είναι...περισσότερα τώρα στην αρχή!

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΟΜΠΟΣΛΑΪ ΑΝΥ ΤΙΜΕ

ITAΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΑΡΕΛΑ ΑΝΥ ΤΙΜΕ

Δυάδα:

ΑΓΓΛΙΑ 2+G-G / ΓΑΛΛΙΑ 2+G-G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.