Στήλες Billaras

«Billaras»: Αξίζει η κόντρα της Άκρινγκτον

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Μ' όλες αυτές τις εξελίξεις και αλλαγές (κλείσιμο εφημερίδας, το κομμάτι Μetrobet του site “μετακομίζει” στο Betshow του αδερφού μου του Νικόλα), είχα αγχωθεί. Δεν ήθελα έτσι “άδοξα” να σταματήσει μια σχέση (και όχι απλή συνεργασία) 23 χρόνων, μιάς ολόκληρης ζωής (3 Σεπτέμβρη του 2000 άνοιξε η Metrosport και έγραψα πρώτη φορά αρχές Νοεμβρίου του 2001). 

Τελικά, για να με διαβάζετε, η λύση προφανώς βρέθηκε. Δεν θα “μετακομίσω” στο Betshow, έχω το δικό μου συνδρομητικό site και δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ούτε όμως θα σταματήσω. Θα συνεχίσω εδώ, στο Metrosport.gr, μια φορά την εβδομάδα, με μια (μικρότερη) στήλη, στοιχηματική φυσικά, και θα “τα λέμε” και την ίδια μέρα, κάθε Σάββατο μεσημέρι στο Metropolis! 

Όταν θέλουν κάτι και οι δύο πλευρές, πάντα βρίσκεται η λύση. Και αν υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, είναι ακόμα πιο εύκολο. Εδώ, λοιπόν, σε μια...γωνίτσα του Metrosport.gr και στο Metropolis. Η στήλη τούτη γράφεται Παρασκευή απόγευμα, στο ράδιο θα είμαστε...πιο φρέσκοι και ζωντανοί.

Η στήλη λοιπόν, αφού είναι μικρή, δεν θα έχει “αναδρομές” σε ότι έγινε. Στο ψητό κατευθείαν θα πηγαίνει. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Θα πάμε στο ψητό!

Στην Αγγλία το πρόγραμμα είναι κακό, απ' τα δέκα ματς της Premier League τι μπορώ να κρατήσω; Αρχικά να πάω σε δύο combo. Οι άσοι της Σίτι και της Πάλας είναι της πλάκας. Όμως, ακριβώς επειδή έχουμε να κάνουμε με μεγάλα φαβορί, πάνε ψηλά τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο άσος μαζί με το gg μας πάνε στο 2,50 κι εκεί είμαστε καλά. Ομοίως, στο Πάλας-Λέστερ το 1+gg μας πάει στο 3,25 κι εκεί μου κάνει. 

Πάω και στο μεγάλο ντέρμπι. Τοτεναμ-Αρσεναλ, τεράστιες οι απουσίες των Εντεγκάρντ (χτύπησε με την Εθνική του, ένα μηνα έξω) και Ντέγκλαν Ράις (τιμωρημένος). Το...μισό κέντρο της Αρσεναλ αυτοί οι δύο είναι. Με μεγάλη ψυχή, θα πάω στον άσο του 3,00. 

Από εκεί και πέρα, επιγραμματικά, στην 2η Αγγλιας έχουμε την κόντρα δύο...μπάζων. Έχουμε μια Σουίντον. Με 0-3-2 στο πρωτάθλημα. Και αν προσθέσουμε και το Λιγκ Καπ και το Λιγκ Τρόφι, έχει 0-3-4 φέτος. Έχουμε και μια Ακριγκτον. Μαζί με τις άλλες διοργανώσεις έχει κι αυτή 0-2-5. Στην κόντρα της Σουίντον θα πάω με Χ2+gg (η Νιουπορτ βάζει-τρώει πολλά και έχει και δύο τιμωρημένους) ενώ στην κόντρα της Ακριγκτον πάω με το ξερό διπλό της Κρου. 

Αυτά με το Νησί, σήμερα μου αρέσει το διπλό της Καλλιθέας μέσα στη Λιβαδειά και ο άσος της Γκλάντμπαχ στο 2,80 με την Στουτγάρδη.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Μαν.Σιτι 1+gg / Πάλας 1+gg

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

Άκριγκτον - Κρου 2

Λαμία - Καλλιθέα 2

Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.