Στήλες Betroom

BetRoom: Το μομέντουμ είναι με Ρεάλ και Ολυμπιακό

Metrosport Team20 Απριλίου 2024

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Στην τελική ευθεία μπήκαν τα περισσότερα Πρωταθλήματα στην Ευρώπη και σε κάποια από αυτά η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή. Στοιχηματικά, τις τελευταίες εβδομάδες κάτι χαλάει στις λεπτομέρειες για να πάμε στο ταμείο, αλλά δεν προχωράμε…. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισε η στήλη για το διήμερο.

Στην Αγγλία η Άρσεναλ έμεινε εκτός Champions League και θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και παίζει σήμερα στην έδρα της Γουλβς, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες στην έδρα της και συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Άρσεναλ εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Παρόμοια κατάσταση και για την Λίβερπουλ, η οποία δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ με αντίπαλο την Αταλάντα και έμεινε εκτός Ευρώπης. Στην έδρα της Φουλαμ θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο. Στο Κύπελλο Αγγλία το μεγάλο ματς είναι στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ θα κυνηγήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υποδέχεται την αήττητη από τον Φεβρουάριο Τσέλσι στα ημιτελικά. Δύσκολο ματς για προβλέψεις αλλά θα ρισκάρω με τη νίκη της Σίτι.

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στην Ισπανία. Η Βαλένθια είναι αυτή τη στιγμή σε θέση Ευρώπης (7η θέση) με 47 βαθμούς και υποδέχεται την Μπέτις από την οποία έχει απόσταση μόλις δύο βαθμούς. Πρόκειται για ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι Νυχτερίδες εντός έδρας έχουν να ηττηθούν από τις 17 Ιανουαρίου (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες), με την Μπέτις να έχει τρεις διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα της. Εκτιμώ ότι καμία από τις δύο δεν θα ανοιχτεί. Μικρό προβάδισμα στην ισοπαλία και έπειτα πάμε με τον “1”.

Στο Classico η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με τον αέρα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League. H Βασίλισσα με νίκη “κλειδώνει” τον τίτλο και το μομέντουμ είναι με το μέρος της καθώς η Μπάρτσα δύσκολα θα ξεπεράσει τόσο εύκολα τη σφαλιάρα από την Παρί.

Κλείνω με τα δικά μας, όπου και πάλι θ’ ασχοληθώ μόνο με τα playoffs. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τεράστια πρόκριση στην Τουρκία και ασφαλώς θα μετρήσει στην ψυχολογία των παικτών και του κόσμου ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης. Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε… αγνώριστος στο πιο σημαντικό ματς της ιστορίας του και ηττήθηκε – εύκολα -από την Μπριζ. Θα πάω με το μομέντουμ. Στο Αρης-ΑΕΚ το κίνητρο (βαθμολογικά) είναι μονόπλευρο. Η Ένωση καίγεται για βαθμούς αλλά οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μπροστά στον κόσμο τους μετά από τρία διαδοχικά ματς χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ στην επίθεση. Εκτιμω ότι αύριο αυτή η αρνητική συγκομιδή (0-7) θα σπάσει και ο Αρης να βρει γκολ. Έχουμε και λέμε λοιπόν….

ΠΡΟΤΑΣΗ 1
  • ΑΡΗΣ-ΑΕΚ GOAL-GOAL
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1 & OVER 1,5
  • ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 & GOAL
ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4)
  • ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ 1 & GOAL
  • ΓΟΥΛΒΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 & GOAL
  • ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 & OVER
  • ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ Χ
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.