Στήλες Betroom

«BetRoom»: Στην κόψη του ξυραφιού

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Πάμε σε φινάλε της αγωνιστικής σεζόν σε όλα (σχεδόν) τα μεγάλα Πρωταθλήματα και σε κάποια έχουν ήδη κριθεί τα πάντα, έχουν πανηγυρίσει οι Πρωταθλητές, έχουν γευτεί την πίκρα οι υποβιβασμένες ομάδες. Ωστόσο υπάρχουν και ανοικτές υποθέσεις και τίτλοι που θα κριθούν στο νήμα και στα αποτελέσματα πιο συγκεκριμένα αυτού του διημέρου. 

Όπως για παράδειγμα στη Super League, στο συγκλονιστικότερο ίσως Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών καθώς δεν θυμάμαι την τελευταία σεζόν που ο τίτλος κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική. Επιπρόσθετα, δεν θυμάμαι να κρίνεται και σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο Αρης, μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, προσεγγίζει το ματς ως ντέρμπι-πρόβα τελικού, θα παίξει για τον εαυτό του, για τον κόσμο του με στόχο να κλείσει τη σεζόν με νίκη ενισχύοντας την ψυχολογία του για το μεγάλο ραντεβού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό. Δεν έχει ν’ αποδείξει κάτι σε κανέναν. Ό,τι είχε να αποδείξει το απέδειξε στη διάρκεια της σεζόν. Έχει κόψει οκτώ βαθμούς φέτος από τον ΠΑΟΚ και είναι η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς απ’ όλες όσες είναι στις θέσεις 1-4. Γιατί να μην το κάνει και τώρα;

Μάχη τίτλου και στην Premier League. H Σίτι είναι 1η με 88 βαθμούς και η Άρσεναλ 2η με 86. Η πρώτη με νίκη στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ κερδίζει τον τίτλο, η δεύτερη θέλει νίκη στην έδρα της με την Έβερτον και περιμένει στραβοπάτημα στο Μάντσεστερ. Εκτός από το Πρωτάθλημα όμως παίζονται και κάποια εισιτήρια στην Ευρώπη. Στο σενάριο η Τσέλσι να στραβοπατήσει κόντρα στην Μπόρνμουθ και με νίκη της Μάντσεστερ στο Μπράιτον ή της Νιουκαστλ, τότε υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής στα εισιτήρια.

Στη Γαλλία, Λυών, Λανς και Μαρσέιγ είναι οι τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες καθώς κυνηγούν την 6η θέση για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο με τη Λανς να έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο και τη Λυών ν’ ακολουθεί. Στην Ισπανία Μπέτις και Σοσιεδάδ παίζουν για το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπέτις είναι στην 7η θέση (προκριματικά Conference) και υποδέχεται τη Σοσιεδάδ που είναι στην 6η θέση (όμιλοι Europa League).

Τελευταία αγωνιστική και στη Γερμανία με τρομερό ενδιαφέρον στην ουρά αλλά και στα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Ουνιόν θέλει νίκη για να μείνει στην κατηγορία (σε συνδυασμό με στραβοπάτημα της Μάιντζ) κόντρα στη Φράιμπουργκ που θέλει νίκη (και απώλεια βαθμών της Χόφενχαιμ κόντρα στη Μπάγερν) για να βγει Ευρώπη.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2 & OVER 1,5

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ GG & OVER 2,5

ΛΑΝΣ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1 & OVER 1,5

ΛΥΩΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 & OVER 2,5

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 1 & OVER 3,5

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1Χ & GOAL

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL-GOAL

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ GOAL - GOAL

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.