Στήλες Betroom

BetRoom: Ψάχνουν τρόπο να… γυρίσουν Μάντσεστερ και Τσέλσι

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα της στήλης και του MetroBet. Στις λεπτομέρειες και στο γκολ χάθηκαν οι προτάσεις της προηγούμενης εβδομάδας, χαλώντας και το σερί που είχαμε “χτίσει”. Με σωστές επιλογές όμως και τύχη, πάμε να χτίσουμε ένα νέο σερί από τα ταμεία.

Η Super League είναι σε παύση, εκτός από τα εξ αναβολής ματς, του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, με τα οποία όμως δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά. Αν και τα φαβορί είναι ξεκάθαρα. Η υπόλοιπη Ευρώπη παίζει μπάλα κανονικά και πάμε να δούμε τις επιλογές μας, από ένα κουπόνι με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει σε πολύ κακό φεγγάρι. Εντός έδρας ήττα στο Πρωτάθλημα από την Κρίσταλ Πάλας και μετά από τρεις μέρες ήττα-σοκ από την Γαλατασαράι στην Ευρώπη.

Το ματς με την Μπρέντφορντ, που παραμένει χωρίς νίκη από τη 2η αγωνιστική, μπορεί να λειτουργήσει ως φάρμακο για τους “Κόκκινους Διάβολους”. Ομοίως και για την Τσέλσι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπένρλι. Οι “Μπλε” δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη αγωνιστικά, παρουσιάζουν τρομερά σκαμπανεβάσματα, αλλά αν δεν νικήσουν και την Μπέρνλι των τεσσάρων βαθμών σε επτά αγωνιστικές, θα μπουν από νωρίς στα… βάσανα. Παιχνίδια που θα μας προσφέρουν γκολ τα Μπράιτον-Λίβερπουλ, αλλά και το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σίτι.

Στη Γερμανία θα πάω με τη νίκη της Στουτγκάρδης κόντρα στη Βολφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι στη δεύτερη θέση, έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα με 19 γκολ στον αριθμό, και εύκολα ή δύσκολα εκτιμώ ότι θα κρατήσουν το εντός έδρας αήττητο. Με τα πολλά γκολ θα πάω στο Βέρντερ-Χόφενχαϊμ, όπως και στο ντέρμπι της Λεβερκούζεν με την Κολωνία συνδυαστικά με της Μπάγερ.

Ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία. Η Νάπολι φιλοξενεί την Φιορεντίνα. Περίεργο ματς και δύσκολο για προβλέψεις, αλλά θα ρισκάρω και θα στηρίξω τους Ναπολιτάνους οι οποίοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα από την Ρεάλ και τρόπο να πλησιάσουν στην κορυφή, από την οποία απέχουν τέσσερις βαθμούς. Μεγάλο παιχνίδι και στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι. Στη Γαλλία, μας δικαίωσε η Ρεμς στο ματς με τη Λυών και τώρα παίζει δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι. Αυτή τη φορά υποδέχεται την Μονακό, η οποία νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο την Μαρσέιγ. Επιμένω στην άποψη ότι η Ρεμς είναι καλύτερη σαν σύνολο, αλλά αυτή τη φορά θα ποντάρω σε ένα combo bet.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 1 & OVER 1,5

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 & OVER 2,5

ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1Χ & GOAL

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ 2 & OVER 1,5

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1Χ & GOAL

ΒΕΡΝΕΡ ΒΡ. - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ OVER 2,5

ΡΕΜΣ – ΜΟΝΑΚΟ OVER 2,5

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.