Στήλες Betroom

«BetRoom»: O τίτλος περνάει από Ολντ Τράφορντ και Τούμπα! Θα «πληρώσει» το περσινό κάζο η Μάιντζ;

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Καλημέρα στην παρέα. Το προηγούμενο διήμερο χάθηκαν δύο ταμεία στις λεπτομέρειες, αφού πέρασαν 6/8 προβλέψεις που κάναμε στις (καθιερωμένες πλέον) δύο προτάσεις του Σ-Κ. “Περσινά ξινά σταφύλια”, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και πάμε να δούμε στα φρέσκα τι θα κάνουμε.…

ΑΓΓΛΙΑ: Εχω ξεχωρίσει κάποια σημεία που βλέπω με πολύ θετικό μάτι. Και εξηγώ: Η Νιούκαστλ θέλει βαθμούς στο ματς με την Μπράιτον, η οποία είναι στο μείον εννιά από την 6η θέση (οδηγεί Ευρώπη) και ουσιαστικά δεν κυνηγάει ρεαλιστικές ελπίδες. Οι Ανθρακωρύχοι από την άλλη, με νίκη δεν τους ενδιαφέρει τι θα κάνουν Τσέλσι και Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Νότιγχαμ, η οποία καίγεται για βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της (είναι στο +3 από τη Λούτον). Κι εδώ που τα λέμε η Τσέλσι δεν με πείθει, ειδικά με 6 σερί ματς εκτός χωρίς νίκη. Δύσκολο έργο και για τη Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες έχουν να ξεπεράσουν μάλλον το τελευταίο μεγάλο τους εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο. Αν το κάνουν, δύσκολα μετά να χάσουν το τρόπαιο. Ωστόσο, στο Ολντ Τράφορντ, με την Μάντσεστερ να θέλει βαθμούς για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν θα περάσουν εύκολα. Εκτός κι αν η Γιουνάιτεντ σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι σε περίπτωση ήττας της Άρσεναλ, θα το πάρει η Σίτι…..

Σημειωτέον, από το 2015 μέχρι σήμερα η Άρσεναλ πήρε διπλό μόνο δύο φορές!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Ντόρτμουντ ζει το όνειρό της και ετοιμάζεται για την παρουσία της στον τελικό του Champions League. Στο Πρωτάθλημα πλέον δεν καίγεται. Υποδέχεται την Μάιντζ η οποία πέρυσι της στέρησε τον τίτλο μέσα στο Βεστφάλεν, σε εκείνο το απίστευτο 2-2 την τελευταία αγωνιστική. Τώρα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί και η Μάιντζ θέλει απεγνωσμένα βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία. Το ερώτημα είναι το εξής:

Η Ντόρτμουντ … θ’ ασχοληθεί για να χτυπήσει το ματς λόγω των περσινών; Ή θα σκεφτεί ότι έχει μπροστά της τον μεγάλο τελικό;

Κράτησα και το Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ περισσότερο λόγω παράδοσης καθώς πρόκειται για ένα ζευγάρι που χαρίζει σκορ και θέαμα. Στα 10/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σκόραραν και οι δύο, ενώ στα 7 από αυτά μπήκαν πάνω από 2,5 τέρματα!

Αρνητής… ήττας ο Τσάβι και η ομάδα του καθώς δεν έχασε ούτε από τη Ρόμα, παρά το 0-2 των Ιταλών, που ήταν και σκορ παράτασης, μέχρι το 81’! Η Λεβερκούζεν παίζει στην έδρα της Μπόχουμ. Ούτε εκεί μπορεί να χάσει, ακόμα κι αν είναι αδιάφορη ενώ η Μπόχουμ καίγεται.

ΙΤΑΛΙΑ: Σπουδαίο ματς στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα σε πανηγυρικό κλίμα, μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa, υποδέχεται τη Ρόμα που λίγο έλειψε να κάνει τη σπουδαία ανατροπή στο ματς με τη Λεβερκούζεν. Στο Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 60 βαθμούς και μάχονται για εισιτήριο προκριματικών Champions League, με την Αταλάντα να έχει (για την ώρα) το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, θα κρατήσω το αμφίσκορο. Η Λάτσιο θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμη για την 5άδα (είναι στο μείον 4) και θα είναι έκπληξη να μη νικήσει στην έδρα της την Έμπολι που παλεύει για σωτηρία.

Κλείνω τη στήλη με την πιθανή νίκη της Άντερλεχτ κόντρα στην Γκένκ, αφού έτσι μόνο θα κρατήσει ελπίδες να πιάσει την Μπριζ στην κορυφή και με το εξ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός έρχεται με απίστευτη… φόρα στη Θεσσαλονίκη, μετά την απίθανη πρόκριση στον τελικό του Conference, να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες για Πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο Δικέφαλος που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε κάποιον τίτλο φέτος.

Tips: Ο Ολυμπιακός έχει έξι σερί ματς (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) που παίρνει αποτέλεσμα στην Τούμπα.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 & OVER 2,5

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. G & OVER 2,5

ΛΑΤΣΙΟ – ΕΜΠΟΛΙ 1 & OVER 1,5

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ2 & G

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΑΙΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1Χ & GOAL
ΜΠΟΧΟΥΜ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2 & OVER 3,5

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ G – G

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΚΕΝΚ 1 & G

Γράφει ο Γιώργος Στράντζαλης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.