Στήλες Betroom

«Bet room»: Ντέρμπι με γκολ

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του MetroBet. Η προηγούμενη εβδομάδα (προσωπικά) ήταν αδιάφορη στοιχηματικά καθώς έχω επισημάνει πολλές φορές ότι από Εθνικές Ομάδες… απέχω.

Επιστροφή στη δράση λοιπόν και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με πολλά ματς στο σαββατοκύριακο και ασφαλώς τα ντέρμπι είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Ξεκινώντας από τα… δικά μας, βλέπω να έχουν γκολ και τα δύο. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας και να είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά, αλλά ο Αρης έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στιγμές που θα βρει απέναντι στην ευάλωτη άμυνα του Δικεφάλου. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος ποιοτικά ως ομάδα σε σχέση με πέρυσι και θα πάει με άλλον αέρα στην έδρα της ΑΕΚ, η οποία έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.

Πάμε και στα υπόλοιπα Πρωταθλήματα. Η Μπράιτον είναι σε σταθερά ανοδική πορεία και μπορεί να βάλει δύσκολα στην ασταθή Γιουνάιτεντ, ενώ η Γουέστ Χαμ στην έδρα της έχει σκοράρει έξι γκολ στα δύο προηγούμενα ματς κόντρα σε Τσέλσι και Τότεναμ. Γιατί λοιπόν να μην σκοράρει και απέναντι στη Σίτι;

Τα ιταλικά ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν δεν μας συνηθίζουν στα πολλά γκολ, αλλά επειδή ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και οι δύο ομάδες έχουν δείξει μέχρι τώρα επιθετικές αρετές, εκτιμώ ότι από ένα γκολ θα το βρουν.

Στη Νορβηγία το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό της Ρόζενμποργκ κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ. Και οι δύο παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και στα μεταξύ τους ματς συνήθως έχουμε πάνω από τρία γκολ, ενώ στην Τουρκία η Μπεσίκτας είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά έχει ποιότητα στην επίθεση αλλά είναι και αρκετά ευάλωτη στην άμυνα. Κάτι μπορεί μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τράμπζονσπορ. Τέλος, στην Αυστρία ξεχωρίζει το ντέρμπι της Στουρμ με την Σάλτσμπουργκ, που επίσης θα έχει γκολ κρίνοντας από την προϊστορία αλλά και την κατάσταση των δύο ομάδων.

Στη σούμα, διαλέγετε και παίρνετε.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ G/G

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΑΪΤΟΝG/G

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G

ΙΝΤΕΡ-ΜΙΛΑΝ G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ 3

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ G/G

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.