Στήλες Βet builder με… Metro

Bet Builder: Θα κερδίσει αλλά θα προκριθεί η Νάπολι;

Γιώργος Ζαΐρης18 Απριλίου 2023

Δυο αγώνες για το CHL στο σημερινό μας πρόγραμμα και όπως έχετε αντιληφθεί από τον τίτλο, θεωρώ πως το ματς στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» μου μυρίζει παράταση. Η Μίλαν μέσα σε δυο εβδομάδες έχει κερδίσει δυο φορές την Νάπολι και μάλιστα η μια από αυτές τις νίκες ήρθε με το εντυπωσιακό 0-4. Μια ήττα που δεν στοιχίζει στους Ναπολιτάνους αφού το Πρωτάθλημα θα το πανηγυρίσουν. Καλούνται σήμερα να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0. 

Χρειάζονται δηλαδή νίκη με ένα γκολ διαφορά για να κριθεί το ματς στην παράταση και να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Μπορούν να την πανηγυρίσουν; Νομίζω πως αυτό το ματς – επιτέλους- θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Και επειδή ακριβώς είναι «τελικός» θα στηρίξω και τις πολλές κάρτες σε αυτό το παιχνίδι. Αν μάλιστα στραβώσει για μια από τις δυο ομάδες προς το φινάλε αξίζει στο live και η κόκκινη. Το είδα προχθές στο ματς της Βαλένθια με την Σεβίλλη. Η γηπεδούχος έχανε 2-0, ο διαιτητής τα είχε κάνει μαντάρα και η κόκκινη ήρθε και μάλιστα καλοπλήρωσε αφού εκείνη τη δεδομένη στιγμή πλήρωνε παραπάνω από 6 απόδοση. Γι’ αυτό και όταν έχεις τη δυνατότητα να δεις ένα ματς από την τηλεόραση τα πονταρίσματα κατά την εξέλιξη του είναι πλέον από τα πιο αγαπητά στους φιλάθλους.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Τσέλσι υποδέχεται την Ρεάλ και πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2. Κάποιες άλλες εποχές αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Πλέον όχι και δεν αφορά αυτό μόνο τη δυναμική της Ρεάλ. Η ομάδα του Λονδίνου ανεξάρτητα του αν μέσα σε δυο μεταγραφικές περιόδους έκανε μεταγραφές 600 εκατομμυρίων ευρώ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Τραγική η επιλογή της επιστροφής του Λάμπαρντ για αυτό και τρέχουν να κλείσουν για την επόμενη σεζόν τον Νάγλελσμαν που... απολαμβάνει και το χάλι της Μπάγερν. Επιστρέφοντας όμως στο σημερινό ματς, έχω την αίσθηση πως η Ρεάλ θα κερδίσει και πάλι. Ομως το γκολ-γκολ και over είναι μια καλή απόδοση. Δίπλα ακριβώς θα βάλω και τα κόρνερ της Τσέλσι. Ελεύθερα θα παίξει, αγγλικός σύλλογος είναι βλέπω να κερδίζει κόρνερ.

Πρόταση 1η

Νάπολι- Μίλαν 1

Να δεχθούν οι δυο ομάδες τουλάχιστον από δυο κάρτες

Απόδοση: 2,75

Πρόταση 2η

Τσέλσι-Ρεάλ γκολ-γκολ και over

Τσέλσι over 4.5 κόρνερ

Απόδοση 3,1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.