Στήλες Βet builder με… Metro

Bet Builder: Με τις... καρδούλες του Ομπαμεγιάνγκ

Γιώργος Ζαΐρης04 Απριλίου 2023

Πριν περάσω στις προτάσεις με τις σημερινές επιλογές οφείλω να σταθώ στις αστοχίες του σαββατοκύριακου στις προτάσεις μας από Ελλάδα. Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε το over στη Λεωφόρο, η νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και αυτή του ΠΑΣ και του Λεβαδειακού. Προφανώς και ήταν ένα σαββατοκύριακο που τα περισσότερα δελτία πήγαν... κουβά αν είχαν ματς από τα ελληνικά πλέι οφ και πλέι άουτ. Από την άλλη όμως υπήρξαν δυο προτάσεις που επιβεβαιώθηκαν. Η μια αφορούσε τις νίκες της Αταλάντα, της Μπάγερντ, της Σίτυ και της Αρσεναλ μαζί με τα over 3.5 κόρνερ της Ελτσε που τα έβγαλε μάλιστα από το ημίχρονο. Σε αυτή την πρόταση η απόδοση άγγιξε το 10.

Στην άλλη πρόταση ο Μήτογλου δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα δεν δέχθηκε επομένως κίτρινη και το πληρωθήκαμε μονάδα δίπλα στην κάρτα του Αουγκούστο και στα δυο over στην Ελβετία. Απλά αντί για 14.8 η απόδοση που πήραμε ήταν το 6.8

Πριν από μερικές μέρες σε μια από τις στήλες είχα προτείνει ως 2άδα, το να πάει η Φράιμπουργκ στην 4άδα και η Λεβερκούζεν στην 6άδα. Να τερματίσουν δηλαδή εκεί. Κέρδισαν αμφότερες το Σάββατο, προχωρά καλά το στοίχημα που μας δίνει απόδοση παραπάνω από 6.

Στην ίδια στήλη είχα σημειώσει πως θα στηρίξω την Μπάγερν στο να κατακτήσει το Κύπελλο. Φάνηκε πως οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να φάνε τον προπονητή τους και έκαναν πάρτι στο ματς με την Ντόρτμουντ. Σήμερα σε νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου η Μπάγερν υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Θα στηρίξω το over 3.5 και το γκολ τιμής από τους φιλοξενούμενος για να ανεβάσω την απόδοση μου.

Σε αυτό δίπλα θα βάλω τον άσο της Τσέλσι. Πάει ο Πότερ, ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε... καρδούλες στην ανάρτηση της Τσέλσι πως απέλυσε τον προπονητή και καταλαβαίνει κανείς πως όπως με την Μπάγερν και εκεί στην Τσέλσι οι παίκτες δεν γούσταραν τον προπονητή τους. Θα το αποδείξουν σήμερα απέναντι στην Λίβερπουλ που έχει "αδειάσει" Ασος κινήτρου για τους μπλε.

Στη δέυτερη πρόταση υπάρχει το δεύτερο ματς της ημερας στη Γερμανία για το Κύπελλο. Η Αϊντραχτ υποδέχεται την Ουνιόν. Με συγχωρείτε αλλά αυτό το γκολ-γκολ στο 2 το βρίσκω υπερβολικό. Για Γερμανία μιλάμε, επιθετικές ομάδες και οι δυο θα το επιλέξω. Τι θα βάλω δίπλα; Ποιος είναι ο στόχος της Γιουβέντους πλέον; Για κούπα αναφέρομαι. Το Κύπελλο. Υποδέχεται την Ιντερ που πριν από λίγες μέρες έχασε από την Φιορεντίνα εντός έδρας. Ασος κινήτρου από τη στιγμή που καλοπληρώνει.

Πρόταση 1η

Μπάγερν- Φράιμπουργκ goal-goal και over 3.5

Tσέλσι-Λίβερπουλ 1

Απόδοση: 7.1

Πρόταση 2η

Γιουβέντους-Ιντερ 1

Αϊντραχτ - Ουνιόν goal-goal

Απόδοση: 4.7

Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.