Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet Builder με Metro»: «Καθαρίζουν την... μπουγάδα» τα φαβορί και καλό καλοκαίρι

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουνίου 2023

Ματς και φύγαμε για βουτιές. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Εuro. Και είναι προφανές πως σήμερα δεν θα χάσουν την ευκαιρία αρκετές ομάδες ώστε να πάρουν τη μισή... πρόκριση χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν τα ματς του φθινοπώρου. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι για παράδειγμα η Πορτογαλία που παίζει απέναντι στην Ισλανδία του Ινγκασον. Το διπλό με το over 1,5 goal είναι ένα τίμιο ποσοστό. Παίζει η Εσθονία με το Βέλγιο. Δεν ξέρω ποιος θα βάλε το περιβραχιόνιο του αρχηγού (αν δεν το είδατε έγινε μακελειό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Λουκάκου και Κουρτουά) αλλά μαζί θα πανηγυρίσουν σήμερα τη νίκη. 

Και μάλιστα με πολλά γκολ για αυτό και το 2 με το over 2,5 είναι επίσης ένα καλό ποσοστό. Η Σερβία μετά το φιλικό που έδωσε απέναντι στην Ιορδανία, παίζει στη Σόφια απέναντι στην Βουλγαρία. Διαφορά ποιότητας υπάρχει και το διπλό στο 1,5 το αγοράζω. Μεγάλο διπλό της Σκωτίας απέναντι στην Νορβηγία. Σήμερα υποδέχεται την Γεωργία και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για να προκριθεί μαζί με την Ισπανία από τον όμιλο. Γεμάτο γήπεδο, τεράστιο κίνητρο και πάμε στον άσο του 1,5 ή στο under 2,5. Διαλέξτε ένα από τα δυο...

Είναι τόσο για τα... μπάζα η Βοσνία; Πληρώνει 1,57 η εντός (!!!) έδρας νίκη απέναντι στο Λουξεμβούργο; Ευχαριστώ το βάζω στο... «καλάθι» μου. Θα πάω και σε μια πρόταση με τους σκόρερ. Αλλωστε πληρωθήκαμε προχθές με Λουκάκου και Χάαλαντ ως 2άδα. Σήμερα λοιπόν στηρίζω τον Γιοβάνοβιτς στο Βουλγαρία-Σερβία, τον Σάμποσλάϊ στο Ουγγαρία-Λιθουανία και τον Μπατσουαγί στο ματς του Βελγίου.

Πρόταση 1η

Να σκοράρει ο Μπατσουαγί

Να σκοράρει ο Γιοβάνοβιτς

Να σκοράρει ο Σαμποσλάϊ

Σύστημα 2-3

Πρόταση 2η

Σκωτία-Γεωργία under 2,5

Βοσνία-Λουξεμβούργο 1

Ουγγαρία-Λιθουανία over 2,5

Πρόταση 3η

Ισλανδία-Πορτογαλλια 2 με over 1,5

Εσθονία-Βέλγιο 2 με over 2,5

Μολδαβία-Πολωνία 2 με over 1,

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.