Bet Builder: Γύρος θριάμβου στις Σέρρες

Metrosport Team20 Απριλίου 2024

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Μια εξαιρετική απόδοση εισπράξαμε την περασμένη εβδομάδα με την ελληνική Super League. Το διπλό του Αστέρα έστω και αν ήρθε στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΣ, το γκολ-γκολ με το over στο ματς του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ και ο άσος του Παναθηναϊκού με το over απέναντι στην Λαμία μας έστειλαν ταμείο. Πλέον απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε των πλέι άουτ. 

Οπως καταλάβατε και από τον τίτλο, σήμερα ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία θα κάνε το γύρο του θριάμβου αφού κερδίζει τον υποβιβασμένο ΠΑΣ και πανηγυρίζει την παραμονή του που είναι σπουδαία επιτυχία. Προφανώς και ο ΠΑΣ είναι απογοητευμένος αλλά δεν είναι αυτό το επιχείρημα μου για να στηρίξω τον άσο. Αυτό αφορά την νοοτροπία του Γκαρσία και τη μαχητικότητα που έχει περάσει στους παίκτες του.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Πετράκη μέσα στην Κηφισιά. Σήμερα πάει για διπλό σωτηρίας αλλά θα πάω πιο συντηρητικά με το Χ2 ΔΕ. Γιατί θέλω να βάλω δίπλα το γκολ-γκολ στο Αρης-ΑΕΚ και το διπλό με over του Παναθηναϊκοού στη Λαμία όπου θα παίζει ως γηπεδούχος!

Πάμε στη Γερμανία όπου στην κορυφή τα πάντα έχουν κριθεί. Τεράστια η Λεβερκούζεν και δίκαια πάει για το... τρεμπλ! Ευκαιρία για την Κολωνία που υποδέχεται την υποβιβασμένη Ντάρμσταντ και ο άσος είναι επιλογή μου. Στηρίζω το γκολ-γκολ στο Χάιντεχάιμ-Λειψία και πάω για λίγο στην Αγγλία όπου βλέπω την Μπόρνμουθ να σκοράρει στην έδρα της Αστον Βίλα που προέρχεται από 120' αγώνα με την Λιλ. Το γκολ-γκολ πληρώνει καλά.

Συνεχίζω με Πορτογαλία. Παίζει η Φαμαλικάο με την Πορτιμονένσε και εδώ αγοράζω πέναλτι. Το ίδιο στοίχημα και στο ματς της Τσάβες με την Εστορίλ. Και για να το πάω ως σύστημα θα βάλω άλλες δυο επιλογές. Η πρώτη έρχεται από το Γ. Καραϊσκάκης που εδώ θα πάω με over 5.5 κίτρινες κάρτες και το πέναλτι στο Κλεάνθης Βικελίδης

Πρόταση 1η
  • Φαμαλικάκο-Πορτιμονένσε πέναλτι
  • Τσάβες-Εστορίλ πέναλτι
  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ over 5,5 κίτρινες κάρτες
  • Αρης-ΑΕΚ πέναλτι

Σύστημα 3-4

Πρόταση 2η
  • Πανσερραϊκός-ΠΑΣ 1 με over 1,5
  • Aστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός Χ2 ΔΕ
  • Αρης-ΑΕΚ γκολ-γκολ
Πρόταση 3η

Αστον Βίλα-Μπόρνμουθ γκολ-γκολ

Χάιντεχάιμ – Λειψία γκολ-γκολ

Κολωνία-Ντάρμσταντ 1 με over 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.