Basketball Champions League: Οι όμιλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων

Γιάννης Τσερβίνης23 Σεπτεμβρίου 2024

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του Basketball Champions League έμαθαν οι τέσσερις ελληνικές ομάδες. ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσός και Προμηθέας θα αγωνιστούν στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης, με στόχο να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Κολοσσός Ρόδου βρίσκεται στον 4ο όμιλο ο οποίος ήταν ήδη γνωστός. Στον δρόμο του θα βρεθούν, η περσινή φιναλίστ του θεσμού Τενερίφη (Ισπανία), η Καρσίγιακα (Τουρκία) και η Σεντ Κουεντίν (Γαλλία). 

Ο Προμηθέας Πάτρας, βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ράστα Βέχτα (Γερμανία) και Νίμπουργκ (Τσεχία), με την τελευταία να παίρνει το εισιτήριο μέσα από τα προκριματικά. 

Στον όμιλο της AEK βρίσκονται, η Ρίγα από την Λετονία, η Μακάμπι Ραμάτ Γκαν από το Ισραήλ και η Γερμανική Βόννη, που εξασφάλισε την θέση της στους ομίλους με την νίκη της με 78-71 επί της Ντινάμο Σάσσαρι.

Τέλος, το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την περσινή 3η του θεσμού, Μούρθια (η ομάδα που κέρδισε στον μικρό τελικό το Περιστέρι πέρυσι), την Μανίσα (Τουρκία) και την FMP (Σερβία).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.