Basket League: Πίστη για ισοφάριση στον Άρη, για τους τελικούς ο Παναθηναϊκός (vids)

Metrosport Team02 Ιουνίου 2024

Άρης και Παναθηναϊκός μπαίνουν στο παρκέ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, στη δεύτερη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση της Basket League.

Μετά το 1-0 του ΟΑΚΑ οι «κίτρινοι» με πίστη θα επιδιώξουν την ισοφάριση, ενώ το «Τριφύλλι» θα παίξει για την πρόκριση στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Τι ώρα αρχίζει ο αγώνας στο «Nick Galis Hall» και που θα το παρακολουθήσετε.

Με σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Χάρελ και Σανόγκο, αλλά με πίστη για ισοφάριση και κυρίως με την θερμή υποστήριξη των οπαδών του που αναμένεται να γεμίσουν και σήμερα το «Nick Galis Hall», ο Άρης υποδέχεται στις 16:45 (ΕΤ3) τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό της Basket League.

Οι «κίτρινοι» πάλεψαν όσο μπορούσαν στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης αλλά και τους διαιτητές, που στο πρώτο ημίχρονο έγραψαν ιστορία-αρνητική βεβαίως- με το 22-0 στις βολές υπέρ των «πρασίνων».

Για να έχουν ωστόσο ελπίδες να κάνουν την υπέρβαση, είναι απαραίτητο να «τραβήξουν» περισσότερο επιθετικά βασικές μονάδες της ομάδας, όπως ο Τολιόπουλος (10 πόντους στο πρώτο παιχνίδι) και Γκάλινατ. Εκτός πλάνων για τον Γιάννη Καστρίτη είναι και σήμερα οι Χάρελ και Σανόγκο- αγωνίστηκε για λίγο στον πρώτο ημιτελικό- που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από πλευράς τους οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζουν στον Χουάντσο Ερναγκόμεθ που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πιτσίλκας-Αγραφιώτης-Μηλαπίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.