Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Φιλύρου

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Ιουνίου 2024

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Πανίδη ανακοίνωσε η ΑΕ Φιλύρου. Πρόκειται για τον 40χρονο τεχνικό που τον τελευταίο 1,5χρόνο ήταν στον πάγκο του Μαραθώνα Καλαμαριάς. 

Η ανακοίνωση:

''Η ΑΕ Φιλύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Πανίδη (κάτοχος UEFA B΄), ο οποίος τον τελευταίο 1,5χρόνο ήταν στον πάγκο του Μαραθώνα Καλαμαριάς. Γυμναστής-συνεργάτης του 40χρονου τεχνικού θα είναι ο Πασχάλης Κοτσλής. 

Το βιογραφικό του Γιώργου Πανίδη:

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ακαδημία του Κυριάκου Αλεξανδρίδη το 2014. Μετακόμισε δύο χρόνια μετά στα Χανιά όπου διετέλεσε προπονητής του Κρητικού Αστέρα Βαμβακόπουλου στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων. 

Το 2019 ανέλαβε τα ηνία μίας ιστορικής ομάδας των Χανίων, του Μινώταυρου Μουρνιών, όπου παράλληλα ήταν και προπονητής της Κ16 του συλλόγου. Έκατσε για τρία χρόνια για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το 2022 και να αναλάβει τις ακαδημίες του Φοίνικα Πολίχνης, ενώ ακολούθησε ο Μαραθώνας και πλέον ανοίγει νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα, ερχόμενος στην ΑΕ Φιλύρου. 

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, Φοίνικα Πολίχνης, Λεωνίδιο, Α.Ε. Χανίων, Θρίαμβο Ταγαράδων, Αστέρα Αμπελοκήπων και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.