Αυτός είναι ο «εκλεκτός» της UEFA για το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης23 Σεπτεμβρίου 2024

Τον Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες επέλεξε η UEFA για να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League! Ο 41χρονος γεννημένος στα Κανάρια Νησιά που φέτος μετράει ήδη πέντε ματς συνολικά, θα έχει συνεργάτες του, τους Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σαντσες Ρόχο, ενώ 4ος θα ειναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα, όλοι συμπατριώτες του.

Στο VAR επίσης θα είναι ισπανική η ομάδα που θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ερνάντες Ερνάντες, με πρώτο τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε και βοηθό του, τον Γκιγιέρμο Κουάρδα.

Με 219 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στην... σφυρίχτρα του ο Ερνάντες θεωρείται από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Ισπανία και φέτος έχει διευθύνει συνολικά πέντε ματς, ένα για τα προκριματικά του Champions League (Μίντιλαντ - Σλοβαν Μπρατισλάβας 1-1), ένα για το νέο Champions League (Γιουβέντους - Αϊντχόβεν 3-1) και τρια για το ισπανικό πρωτάθλημα (Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο 1-2, Μπιλμπάο - Ατλέτικο 0-1 και Βαλένθια - Τζιρόνα 2-0).

Δεν έχει σφυρίξει τον ΠΑΟΚ ξανά στο παρελθόν ο Ερνάντες Ερνάντες, ωστοσο είχε οριστεί σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας στην Τουρκία, όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Φενέρμπαχτσε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.