Αυτόνομη Θύρα 10: «Διήμερο με γούστα στο κλουβί»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Η «Αυτόνομη Θύρα 10» με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο Ιβανώφειο για το διήμερο… «Κόλαση μέσα στο κλουβί», λένε οι οργανωμένοι του Ηρακλή, με αφορμή τις αναμετρήσεις με την Ελευθερούπολη για την 3η αγωνιστική της Elite League, αλλά και τη 2η αγωνιστική των ομίλων στην Ευρώπη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

«Το αντρικό και το γυναικείο μπάσκετ του ΗΜΙΘΕΟΥ αγωνίζονται με μια μέρα διαφορά μέσα στο ΝΑΟ. Γεμίζουμε το κλουβί, κάνουμε κερκιδάρες και βγάζουμε γούστα. Εμείς θα πάρουμε τα ματς. ΟΛΟΙ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ… ΚΟΛΑΣΗ, ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συνδέσμου.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι αύριο το απόγευμα η αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη αποκτά και ιδιαίτερη σημασίας, μιας και θα τιμηθεί ο Γιούρι Ζντοβτς από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Μάλιστα, ο Σλοβένος αποδέχθηκε την πρόταση και θα είναι «παρών» στο... ξύλινο.

Ήταν από τις μεγάλες μεταγραφές της δεκαετίας του '90 για το ελληνικό μπάσκετ, με το «ξανθό σκυλί» να αποτελεί έναν από τους σταρ που φόρεσαν τη φανέλα του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.