Αυτό που πραγματικά φαντασιώνονται οι γυναίκες στο κρεβάτι: Τι αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Οι φαντασιώσεις των γυναικών στο προσκήνιο… Τι αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα;

Το «Want», ένα βιβλίο της Γκίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson), που παρουσιάζει ανώνυμες σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών σε όλο τον κόσμο, κυριαρχεί στις λίστες των best seller. Τώρα, πρόσφατη έρευνα από ιστότοπο ερωτικής ηχητικής ερωτικής μουσικής (Bloom) αποκάλυψε τη συναρπαστική ματιά, στις φαντασιώσεις που θέλουν περισσότερο οι γυναίκες… Και δεν πρόκειται για ροδοπέταλα, σκορπισμένα στο κρεβάτι.

Ιστορικά, το πορνό απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε άνδρες. Την τελευταία δεκαετία παρατηρήθηκε, ωστόσο, έκρηξη στον ερωτικό χαρακτήρα, που σχεδιάστηκε για να τραβήξει το γυναικείο βλέμμα. Μάλιστα, η βρετανική ιστοσελίδα, η Daily Mail, έκανε θέμα, βασισμένο σε έρευνα, παρουσιάζοντας στοιχεία...

Προετοιμαστείτε για περισσότερα από τα παρακάτω, καθώς οι ιστότοποι πορνό προσαρμόζουν πια το περιεχόμενό τους για να απευθύνονται περισσότερο στις γυναίκες. Το να κάνεις ένα «τρίο» είναι πλέον σταθερά στην κορυφή της λίστας με τις φαντασιώσεις τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες. Όχι πολύ καιρό πριν, το να κάνεις ένα «τρίο» – ιδιαίτερα με δύο γυναίκες και έναν άντρα – ήταν μια κορυφαία φαντασίωση μόνο για τους άνδρες.

Τώρα, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας και για τις γυναίκες! Η έρευνα έδειξε ότι το 77% των γυναικών θέλουν να δουν περισσότερες φαντασιώσεις τριών ατόμων σε ιστότοπους πορνό.

Το 89% των ανθρώπων, που ρωτήθηκαν για το Tell Me What You Want (τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη έρευνα για σεξουαλικές φαντασιώσεις από τον Dr Justin Lehmiller), είπαν ότι είχαν φαντασιωθεί να κάνουν ένα «τρίο».

Όσοι έχουν σχέσεις είπαν ότι ιδανικά θα εμπλέκεται ο σύζυγός τους. Οι στρέιτ άντρες ήθελαν δύο γυναίκες, ενώ οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες ήταν ευχαριστημένες και με τα δύο φύλα.

Ποια είναι η έκκληση; Τα… τρίδυμα είναι ένα μεθυστικό μείγμα επιδεικτισμού, ηδονοβλεψίας, αμφιπεριέργειας (αν αφορά το ίδιο φύλο) και μιας ανθρώπινης λαχτάρας για υπερβολή (αν ένα άτομο αισθάνεται καλά, περισσότεροι πρέπει να αισθάνονται καλύτερα).

Η καινοτομία και η δύναμη είναι άλλα ισχυρά κίνητρα. Οι φαντασιώσεις του ίδιου φύλου ήταν πάντα πιο δημοφιλείς στις γυναίκες, αλλά περισσότερο σήμερα, λόγω της αλλαγής της στάσης απέναντι στα σεξουαλικά ταμπού. Τα τρία άτομα έχουν κανονικοποιηθεί με το να εμφανίζονται συχνά στην τηλεόραση και στις ταινίες και υπάρχει μια αυξανόμενη αποδοχή της σεξουαλικής ρευστότητας.

  • Η ειδικός για σεξ, αλλά και σε σχέσεις, Τρέισι Κοξ (Tracey Cox), λέει ότι οι γυναίκες σήμερα φαντασιώνονται περισσότερο για το σκληρό σεξ και την κυριαρχία…

Οι νεότερες γυναίκες (18-34) είναι πιο πιθανό να φαντασιώνονται για τρίο. Όχι μόνο οι γυναίκες σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία είναι πιο ανοιχτές στον πειραματισμό, αλλά αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα ενδιαφέροντος για το ομαδικό σεξ. Οι γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι επίσης πιο διατεθειμένες να φαντασιώνονται για την προσθήκη νέων στοιχείων, όπως ένα τρίο, στις εμπειρίες τους.

Περίπου το ένα τρίτο των γυναικών σε αφοσιωμένες σχέσεις φαντασιώνονται να φέρουν ένα άλλο άτομο.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

Οι περισσότερες γυναίκες, που έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με τον σύντροφό τους, το κάνουν μέσω στοματικής διέγερσης.

Μια συγκεκριμένη σκηνή, στη σειρά, στο «Μπρίτζερτον» έδωσε επίσης στο… στοματικό σεξ μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά γιατί να μη θέλουμε να παρακολουθήσουμε πορνό, που απεικονίζει το αγαπημένο μας κομμάτι του σεξ;

Το 54% των γυναικών, που συμμετείχαν στην έρευνα, ήθελαν να εμφανίζεται περισσότερο στοματικό σεξ με γυναικεία εστίαση στο πορνό. Η γλώσσα ήταν πάντα πιο δυνατή από το αντρικό μόριο, όταν πρόκειται για την κορύφωση των γυναικών.

Οι άντρες, που κάνουν διεισδυτικό σεξ δεν μας διεγείρουν τόσο πολύ στο πορνό, όσο και στην πραγματική ζωή. Με την άνοδο του φεμινιστικού πορνό, του ηθικού ερωτισμού και των πλατφορμών που καλύπτουν ειδικά τις γυναικείες επιθυμίες, οι γυναίκες είναι πλέον σε θέση να καταναλώνουν και να δημιουργούν περιεχόμενο, που αντικατοπτρίζει το είδος του σεξ που το κάνουν οι περισσότεροι για εμάς.

Το χάσμα του οργασμού – οι άνδρες οργάζουν πιο συχνά από τις γυναίκες σε ετεροφυλόφιλο σεξ – υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεση διέγερση του κόλπου για τις γυναίκες να βιώσουν ευχαρίστηση. Το στοματικό σεξ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και δημοφιλείς τρόπους για να το πετύχετε.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕΞ

Οι γυναίκες δεν θέλουν απλώς να διεγείρονται, θέλουν να νιώθουν αγαπημένες και εκτιμημένες. Είναι ένας λόγος για τον οποίο το 52% των γυναικών θέλουν περισσότερο πορνό με ρομαντικό θέμα, να είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Η φαντασίωση της οικειότητας είναι η φαντασίωση που οι περισσότερες γυναίκες παραδέχονται εύκολα. Μοιάζει πιο γυναικείο να πεις «Η φαντασία μου είναι να κάνω έρωτα σε μια τροπική παραλία το ηλιοβασίλεμα» παρά «Να μου κάνει στοματικό σεξ από τον Πάπα κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ενώ η εκκλησία παρακολουθεί».

  • Ποια είναι η έκκληση;

Οι ρομαντικές φαντασιώσεις είναι σεξ με συναισθηματικό δέσιμο. Συνήθως περιστρέφονται γύρω από την τρυφερότητα, τη συναισθηματική σύνδεση και την αμοιβαία επιθυμία. Στο πορνό, αυτή η κατηγορία εκπροσωπείται λιγότερο. Οι ρομαντικές φαντασιώσεις συνήθως περιστρέφονται γύρω από την τρυφερότητα, τη συναισθηματική σύνδεση και την αμοιβαία επιθυμία.

Ποιος τα έχει; Κυρίως γυναίκες, που παρακινούνται περισσότερο από την αγάπη, παρά το σεξ και είναι γενικά σεξουαλικά συντηρητικές. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να διαχωρίσουν το σεξ και την αγάπη στη φαντασία τους. Οι γυναίκες που έχουν μόνο ρομαντικές φαντασιώσεις τείνουν να μην μπορούν.

ΤΡΑΧΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Από όλες τις κατηγορίες, αυτή είναι αυτή που έχει αυξηθεί περισσότερο σε δημοτικότητα για τις γυναίκες. Για όσους πιστεύουν ότι είναι μια ένδειξη ότι στις γυναίκες αρέσει κρυφά το βίαιο σεξ, σκεφτείτε το ξανά. Στις φαντασιώσεις μας έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του τι μας συμβαίνει. Στην πραγματική ζωή, όχι…

Αυτές οι φαντασιώσεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε μια συναινετική δυναμική εξουσίας, όπου ο ένας σύντροφος παίρνει τον έλεγχο και ο άλλος παραδίδεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το 52% των γυναικών στο Bloom ήθελαν πιο σκληρό περιεχόμενο σεξουαλικής φαντασίας. Το 50% ήθελε ερωτικά στοιχεία με θέμα την κυριαρχία.

Οι γυναίκες που αισθάνονται ανίσχυρες στην πραγματική ζωή απολαμβάνουν επίσης φαντασιώσεις κυριαρχίας αλλά ως υπεύθυνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.