Το ποσό που μπαίνει στα ταμεία του ΠΑΟΚ με την πώληση Εκόνγκ

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, έχοντας βρει τελικά το μεγάλο συμβόλαιο που επιζητούσε, όσο περνάει προς τη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μια αποχώρηση με την μορφή πώλησης που βάζει ένα αρκετά εύλογο ποσό στα ταμεία των «ασπρόμαυρων».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Νιγηριανός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, αφήνοντας πίσω του για πρώτη φορά στην καριέρα του την Ευρώπη. Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Αλ Κολούντ προσέφερε ένα ποσό κοντά στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Το εν λόγω ποσό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που δαπανά μία ομάδα για να αποκτήσει τον Εκόνγκ, με τον 30χρονο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο με την Αλ Κολούντ έως το 2026, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.

Πάντως στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε μόλις 24 παιχνίδια  καταγράφοντας ένα γκολ και μια ασίστ, χωρίς να θέλξει με την αγωνιστική του εικόνα. Άλλωστε, ο σοβαρός τραυματισμός του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.