Αυτό είναι το πιο γρήγορο τζετ των Κυκλάδων-Φτάνει σε χρόνο dt στα νησιά

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Οι Κυκλάδες συγκεντρώνουν και το φετινό καλοκαίρι το ενδιαφέρον του κόσμου. Πολλοί ταξιδιώτες συρρέουν στο λιμάνι του Πειραιά για να βρεθούν σε κάποιο από τα αγαπημένα τους νησιά, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η μετακίνησή μπορεί να γίνει... παιχνιδάκι με την «Formula 1 των Κυκλάδων», όπως αποκαλούν οι νησιώτες το WORLDCHAMPION JET της SEAJETS. Το περίφημο ταχύπλοο αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβων (92 χιλιόμετρα ανά ώρα), αφού έχει εξοπλιστεί με δύο πανίσχυρες τουρμπίνες αεροπορικού τύπου, που η συνολική ισχύς τους ξεπερνά τους 50.000 ίππους. 

Εξάλλου, το βραβευμένο και ως πλοίο της χρονιάς έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την απαράμιλλη ταχύτητα του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χάρη στον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, οι ταξιδιώτες μπορούν, επίσης, να απολαύσουν μοναδική άνεση και πολυτέλεια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, WORLDCHAMPION JET διαθέτει, επίσης, και πρωτοποριακό design, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε πραγματικό pit stop.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου δεσπόζει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, συνοδεύοντας το ταχύπλοο στα ταξίδια του, που έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να βγάλουν φωτογραφίες με μία γνήσια Minardi που οδηγούσε την περίοδο 2003 -2004 ο Jos Verstappen.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

Σύρο σε 2.00’

Mύκονο σε 2.35’

Νάξο σε 3.20’

Ίο σε 4.00’

Σαντορίνη σε 4.50’

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.