«Αυτές θα είναι απολαβές του Γιόνι Ότο - Ενδιαφέρθηκε και ο Ερυθρός Αστέρας»

Γιώργος Ζαΐρης29 Ιανουαρίου 2024

Την μεταγραφή του Γιόνι Ότο στον ΠΑΟΚ την χειρίστηκε ο γνωστός Σέρβος ατζέντης, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα maxbetsport.rs. 

Στο δημοσίευμα της η σερβική ιστοσελίδα έχει και φωτογραφίες από την στιγμή των υπογραφών του Ισπανού μπακ, ο οποίος έχει δίπλα του τον Στογιαντίνοβιτς, που έδωσε το παρών στα γραφεία της Τούμπας το πρωί της Δευτέρας (29/1). 


Στο ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρεται και για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ υπάρχουν και οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal του ΠΑΟΚ με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή:

«Υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος ο Γιόνι Ότο για 2,5 χρόνια και θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη έναντι 850.000 ευρώ τον χρόνο. Για την μεταγραφή μεσολάβησε ο γνωστός Σέρβος μάνατζερ Ζόραν Στογιαντίνοβιτς. Η MaxBet Sport δημοσίευσε τις φωτογραφίες μετά την «τελετή» υπογραφής του συμβολαίου. 


Παρεμπιπτόντως, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ο Ερυθρός Αστέρας τσέκαρε τον Ισπανό ως πιθανή ενίσχυση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο, ο νεαρός Βίκτορ Ραντόγεβιτς θα πάρει μια ευκαιρία την άνοιξη στην ομάδα του Βελιγραδίου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.