Αυτές είναι οι παίκτριες του νέου «Power of Love»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2024

Tο Power of Love επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Απόψε (30/6) το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. 

Το τηλεπαιχνίδι που αγαπά τα ζευγάρια και λατρεύουν οι τηλεθεατές σε περισσότερες από 30 χώρες είναι και πάλι στον ΣΚΑΪ! Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχεται ζευγάρια, έτοιμα να υποβληθούν σε απολαυστικές δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος, αντοχές και αποκαλύπτουν πόσο καλά γνωρίζονται – ή όχι. 

Οι γυναίκες στοιχηματίζουν πάνω στις ικανότητες των αντρών ενώ οι άντρες επιστρατεύουν τόλμη και ευφυΐα στις πιο... «δεν-το-έχω-με-τίποτα» δοκιμασίες, αλλά και ερωτήσεις γνώσεων. Ποια γυναίκα ξέρει τον σύντροφό της καλύτερα; Έχει ποντάρει σωστά; Ποιος άντρας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα κάτω από πίεση; Μοναδικές στιγμές και απίθανα δώρα στο πιο fun game show!

Μαζί με τους παίκτες βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία όπως δήλωσε έβλεπε πρώτη φορά τα έξι κορίτσια καθώς δεν ήθελε πριν την πρεμιέρα να χάσει την αίσθηση της πρώτης γνωριμίας, αφού απέφευγε τη γνωριμία μαζί τους.

Η Νίκη, η Σοφία, η Ειρήνη, η Μαρκέλλα, η Σωτηρία και η Γλυκερία συστήθηκαν στο κοινό και έπαιξαν μαζό με τον Φάνη και τα αγόρια του Power of Love. Τέσσερις εντυπωσιακές μελαχρινές, μία κοκκινομάλλα και μόλις μία καστανόξανθη, έδειξαν ότι φέτος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, θα κυριαρχήσουν οι παίκτριες με μεσογειακό τύπο και όχι τόσο πολύ οι ξανθιές μπίμπο.

dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.