«Αυτές είναι οι 6 ομάδες που θέλουν τον Μπρέθγουεϊτ»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

Η περίπτωση του Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ ,φορ της Εσπανιόλ , έχει απασχολήσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τα σημερινά δημοσιεύματα να εμπλέκουν το όνομά του με μεγάλες ομάδες της Premier League.  Μέχρι στιγμής 6 είναι οι ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ισπανικής ομάδας, με τους «μνηστήρες» να προέρχονται από τη La Liga, τo αγγλικό πρωτάθλημα και την ελληνική Super League.

Ξεκινώντας από το ισπανικό πρωτάθλημα, άμεσα ενδιαφερόμενες είναι η Χετάφε και η Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ενισχύσουν τη γραμμή τους με έναν παίκτη με την εμπειρία και το ταλέντο του Μπρέιθγουέιτ. 

Το ενδιαφέρον της Χετάφε βασίζεται στην ανάγκη της για μεγαλύτερη επιθετική ισχύ για να αποφύγει προβλήματα υποβιβασμού την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά της, η Βαλένθια, που επιδιώκει να ανακτήσει το στάτους της στο ισπανικό ποδόσφαιρο, βλέπει τον Δανό ως ιδανική επιλογή για να αυξήσει τη βαθμολογική της ικανότητα.

Το ενδιαφέρον όμως δεν σταματά εντός των συνόρων της Ισπανίας. Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα της δανικής «Tipsbladet», αρκετοί σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ έχουν δείξει την προθυμία τους να πάρουν τον Μπρέιθγουέιτ στην Αγγλία. 

«Λέστερ, Σαουθάμπτον και Έβερτον έχουν ήδη στείλει τις πρώτες τους προσφορές στο περιβάλλον του επιθετικού. Αυτές οι ομάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία του Braithwaite στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για να ενισχύσουν τις αντίστοιχες ομάδες τους», γράφουν οι Δανοί.

Έτσι, με τον ΠΑΟΚ να προστίθεται στις δύο Ισπανικές και τις τρεις Αγγλικές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του, ο Δανός έχει 6 «μνηστήρες» να τον διεκδικούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.