Αυτά έκανε ο Κουλιεράκης στο πρώτο ματς ως βασικός με τη Βόλφσμπουργκ

Κωστής Παναγιώτου28 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ στην αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη, με την ομάδα του διεθνή Έλληνα να χάνει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, με τους Σουηβούς να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο 20χρονος αμυντικός πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά με τους "λύκους", αλλά δεν αγωνίστηκε ως στόπερ, αλλά ως αριστερό μπακ, έχοντας θετική παρουσία, ενώ είχε σημαντική συνεισφορά στο δεύτερο γκολ της Βόλφσμπουργκ.

Οι "λύκοι" κατάφεραν στο 20λεπτό του αγώνα να πάρουν προβάδισμα με τον Βιντ να κάνει το 1-0. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση και στο 32' ο Μιλό έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 63' η Στουτγκάρδη έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Καραζόρ να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Κουλιεράκη να κλέβει τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο, και τον Βιντ να τροφοδοτεί τον Αμούρα, οποίος έδωσε ξανά προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο, την τελευταία κουβέντα την είπε ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, με τον Ουντάφ να ισοφαρίζει σε 2-2, στο 90+7', παίρνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια των "λύκων".

Κυρίαρχος στις μονομαχίες, λίγα πράγματα επιθετικά

Όπως αναφέραμε ο Κούλιε ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Βόλφσμπουργκ, αλλά αγωνίστηκε σε μια θέση άγνωστη για εκείνον, καθώς έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Βέβαια, ο ρόλος του 20χρονου διεθνή δεν ήταν όπως ενός αριστερού μπακ, καθώς τις περισσότερες φορές που η ομάδα του πραγματοποιούσε επίθεση, εκείνος ερχόταν δίπλα στους άλλους δύο στόπερ και γινόταν τρίτος αμυντικός.

Ελάχιστες φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα επιχείρησε να ανέβει ψηλά, έχοντας μόλις μια σέντρα, αλλά σε μια από αυτές κατάφερε να κλέψει τη μπάλα και στη συνέχεια η Βόλφσμπουργκ να σημειώσει το 2-1 υπέρ της.

Το Heatmap του Κουλιεράκη


Ο Κουλιεράκης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας 45 ενέργειες με τη μπάλα, 12/20 πάσες, 1/4 μακρινές μεταβιβάσεις, τρία τάκλιν, μια ανάκτηση μπάλας, ενώ ενεπλάκη σε 11 μονομαχίες και κέρδισε τις 6.

Αναλυτικά οι αριθμοί του Κουλιεράκη κόντρα στη Στουτγκάρδη:

Ενέργειες με τη μπάλα

45

Πάσες

12/20 (60%)

Μακρινές μεταβιβάσεις

1/4 (25%)

Σέντρες

1/1 (100%)

Τάκλιν

3

Ανακτήσεις

1

Κερδισμένες μονομαχίες

6/11

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.