«Αυτά είναι τα σχέδια του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος04 Σεπτεμβρίου 2024

Η ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ολοκληρώσει την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα δεν αργεί…

Μπορεί ο Πορτογάλος να μην την έχει τοποθετήσει χρονικά, ωστόσο ήδη στο μυαλό του έχει κάνει σκέψεις και σχέδια για το μέλλον του.

Ο Μάικλ Όουεν πάντως αποκάλυψε ότι γνωρίζει τα πλάνα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση!

Μιλώντας στο «TV Sporten» ο βετεράνος Άγγλος επιθετικός της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίστηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απόσυρσή του:

«Απλώς κοιτάζοντας από έξω, νιώθω ότι μπορεί να θέλει να είναι στο πλάι του γηπέδου και να διαχειρίζεται την Πορτογαλία όπως έκανε στο Euro 2016. Μοιάζει με προπονητή, μοιάζει να θέλει να προπονήσει, οπότε μπορεί να θέλει να ακολουθήσει αυτή την πορεία. Η δουλειά στην Πορτογαλία, πιθανότατα στο μέλλον θα έχουμε το όνομά του, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά, αν τα πάει καλά, τότε μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον κοιτούσαν».

Ο Όουεν μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 από τη Λίβερπουλ εκτίμησε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ίσως θα πρέπει να σκεφτούν το μέλλον του Έρικ τεν Χαχ:

«Δεν μπορώ να τους δω στην πρώτη τετράδα. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί αλλαγή προπονητή προτού έχει μια ανάκαμψη στην τύχη της, οπότε εκπλήσσεται κανείς για την έναρξη της σεζόν; Πιθανόν να ήταν τυχεροί που πήραν τρεις βαθμούς στην έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά από όποια πλευρά και να το δεις, ξέρεις, δεν υπάρχει αρκετή αλλαγή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.