Αυστραλία: Πόδι σέρφερ ξεβράστηκε στην παραλία!

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Ο σέρφερ, του οποίου το κομμένο πόδι ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας αφού του επιτέθηκε καρχαρίας, επιβεβαίωσε ότι το άκρο του δεν έχει επανασυγκολληθεί. Πρόκειται για τον Kai McKenzie, που έκανε σερφ κοντά στο Port Macquarie στη Νέα Νότια Ουαλία (NSW) την περασμένη Τρίτη (24.07.2024), όταν του επιτέθηκε όπως περιγράφει «ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έχω δει ποτέ».

Ο 23χρονος κατάφερε μέσω κύματος να βγει στην ακτή, όπου τον βοήθησε ένας περαστικός που έκανε ένα αυτοσχέδιο τουρνικέ για να σταματήσει την αιμορραγία.

Το πόδι του, που ξεβράστηκε στην παραλία, τοποθετήθηκε στον πάγο από τους ντόπιους, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου μια ιατρική ομάδα ήλπιζε ότι η χειρουργική επέμβαση θα μπορούσε να το σώσει.

Αλλά σχεδόν μια εβδομάδα μετά την επίθεση, ο κ. McKenzie δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του στο νοσοκομείο κι έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Βλέπετε κάτι που λείπει; Χαχαχ».


Περιγράφοντας λεπτομερώς την «επίθεση του τρελού καρχαρία», σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram είπε ότι η «έκρηξη» της δημόσιας υποστήριξης «σημαίνει τον απόλυτο κόσμο».

«Το να είμαι εδώ… να μπορώ να κρατήσω την όμορφη Εύα μου και την οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα», έγραψε.

Ευχαρίστησε ακόμα το κοινό για τις δωρεές που έχουν κατακλύσει σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να τον βοηθήσει με ιατρικούς λογαριασμούς, η οποία έχει λάβει πάνω από 165.000 $ Αυστραλίας (108.000 $, 84.000 £).

«Θα επιστρέψω σε αυτά τα νερά σε ελάχιστο χρόνο!» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής υγειονομικής περιφέρειας όπου ο κ. McKenzie κάνει θεραπεία δεν σχολίασε εάν είχε επιχειρηθεί χειρουργική επέμβαση επανασύνδεσης, επικαλούμενος το απόρρητο των ασθενών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.