Αυγή: Διαμαρτυρία των εργαζομένων - Το «mea culpa» του Κασσελάκη

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το πρωί εργαζόμενοι της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» έξω από τα γραφεία του κόμματος, όπου λαμβάνει χώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ότι πήρε την απόφαση να κλείσει το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας, χωρίς να μιλήσει μαζί του.

«Πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να μας συναντήσεις. Αντι γι' αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή», δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για... sua culpa, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το φύλλο θα πάψει να κυκλοφορεί.

«Mea culpa, αλλά δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής. Δεν έχει απολυθεί κανείς και η Κουμουνδούρου δεν έχει πληρωθεί. Το δικό μου καομμάτι το έκανα όπως μπορούσα και έχω παροτρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Εάν υπάρχουν πόροι για να συνεχίσουμε το καθημερινό φύλλο να το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα το προσωπικό του κάθε εργαζόμενου θα το δούμε», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.