Αυγενάκης: «Με έβρισε και με απείλησε», αποκαλύπτει ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Τη σιωπή του για την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή και πρώην Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη «έσπασε» ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό», ο 22χρονος εργαζόμενος δήλωσε ότι ο πρώην Υπουργός είχε βγει εκτός εαυτού, απειλώντας και υβρίζοντάς τον, γεγονός που του πυροδότησε έντονο αίσθημα φόβου.

«Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο 22χρονος έκανε μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη, με νέα βίντεο να δείχνουν την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον εργαζόμενο και την προκλητική του συμπεριφορά.

Έρχονται νέα βίντεο από την επίθεση 

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή της επίθεση που εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε βάρος εργαζομένου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αφού μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, παρά τις τρεις αναγγελίες με το όνομά του.

Μάλιστα, η επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, αλλά έγινε ευρέως γνωστό μετά από καταγγελία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων, ενώ σάλο προκαλούν και οι καταγγελίες για νέα βίντεο με τον πρώην Υπουργό, όπου απεικονίζεται να χτυπά καρέκλες, παρουσία αστυνομικών.

«Υπάρχουν κι άλλα βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ήρθε στην Ομοσπονδία μια καταγγελία την οποία ελέγξαμε εξονυχιστικά για ευνόητους λόγους και μας είπαν ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τον υπάλληλο του αεροδρομίου. Υπάρχουν κι άλλα βίντεο με αστυνομικούς και πολλά πράγματα.

Αυτά θέλουν διερεύνηση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως ζητάμε και με επιστολή. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα. Έχουμε καταγγελίες ότι ο πρώην υπουργός χτυπούσε με τα πόδια καρέκλες, έσπρωχνε πράγματα… έχει συνέχεια το θέμα. Ζητάμε να ανοίξουν όλες οι κάμερες και να φανούν όλα τα πραγματικά γεγονότα», ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ), Κώστας Διαμαντής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.