Αξιός Ανατολικού: Εφτασε κοντά στην επίτευξη του στόχου του

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Ο Αξιός Ανατολικού παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου από την Β' Ε.Π.Σ.Μ. τελικά δεν τα κατάφερε καθώς 2 άσχημα αποτελέσματα σε καθοριστικούς αγώνες δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η διοίκηση της ομάδας έκανε το τραπέζι την Δευτέρα 03/06 στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος θέλοντας να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όπως επίσης και τους 3 προπονητές. (Γιώργο Δημητριάδη, Χρήστο Αραμπατζούδη και Σταύρο Βαγγελόπουλο).
Η νέα περίοδος θα ξεκινήσει με εκλογές για τον σύλλογο που θα διεξαχθούν μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να τρέξουν τα θέματα της ομάδας που εκκρεμούν (Προπονητής και ρόστερ) ώστε να στελεχωθεί όσο το δυνατό καλύτερα και ταχύτερα η καινούρια προσπάθεια και να ευοδωθούν οι αγωνιστικοί στόχοι του Αξιού.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου επισήμαναν: «Να ευχαριστήσουμε όσοι συνετέλεσαν στην καθημερινότητα της λειτουργίας της ομάδας και ιδιαίτερα τους χορηγούς και πρωτίστως τους φιλάθλους για την θερμή τους υποστήριξη και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλους»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.