Στήλες Billaras

Αξία και ρίσκο με Φράιμπουργκ

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Aμα με πιάσετε από τη μύτη θα σκάσω. Και ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς από εσάς. Δεν ξέρω τι ψηφίζετε, δεν με νοιάζει κιόλας. Ξέρω όμως ότι αυτοί εδώ που μας κυβερνούν είναι άχρηστοι. Εντελώς. Και δεν το παίρνω πίσω.

Αυτό που αποφάσισαν, 2 μήνες λουκέτο, δείχνει αχρηστία. Επειδή αυτοί δεν μπορούν (και δεν θέλουν) να κάνουν την δουλειά τους, αποφασίζουν να την πληρώσω...εγώ. Κι εσείς. Εγώ έχω διαρκείας στην ΑΕΚ. Θύρα 36, σειρά 6, θέση 19! Τιμή 650 ευρώ. Θα χάσω 6 ματς. Πέντε πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου. ΠΟΙΟΣ θα μου δώσει πίσω 300 ευρώ; Ποιος; 

Εχει μπούλινγκ στα σχολεία, ας τα κλείσουμε; Ετσι πάει; Αφού ως άχρηστοι δεν σβήνουμε τη φωτιά, ας εκκενώσουμε; Γιατί με καίτε μαζί με τα ξερά; Γιατί δεν κοπανάτε τους χουλιγκάνους; Γιατί δεν τιμωρείτε τον Ολυμπιακό; Εμείς οι χιλιάδες απλοί φίλαθλοι που έχουμε το μεράκι μας, τι σας φταίμε; Τότε με τον κορωνοϊό μου κόψατε το ψάρεμα! Μην κολλήσω τα βράχια και τα ψάρια. Τώρα το γήπεδο. Αχρηστοι...

Συγγνώμη αλλά είμαι εξοργισμένος. Κάνω ένα...μεγάλο διάλλειμα να ηρεμήσω, να γράψω για το σεντόνι. Θα κυριαρχήσει το live, λίγα ξεχωρίζουν pre game.

Στον 2ο όμιλο: Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η κατοχή της τρίτης θέσης, αν κάνει διπλό (και μόνο διπλό) η Σεβίλλη. Αυτή η άθλια φετινή Σεβίλλη. Της Λανς της κάνει και το Χ για να μείνει τρίτη, λίγα γκολ και Χ θα έπαιζα. Στο άλλο μεταξύ PSV και Αρσεναλ δεν παίζεται τίποτα, βάλτε να πάνε στο over 3,5!

Στον 3ο, η Μπράγκα δεν θέλει απλά διπλό στη Νάπολη, θέλει και με 2 γκολ διαφορά (είχε χάσει 2-1 στην Πορτογαλία). Εγώ λέω ότι δεν θα ρισκάρει. Γιατί μία στις χίλιες τρώει φάπα και παράλληλα η Ουνιόν κερδίζει την (πρώτη και) αδιάφορη Ρεάλ. Και περνάει αυτή τρίτη! Νομίζω μιά χαρά ισοπαλίες και στα δύο ματς. Τιμητική στο Βερολίνο, βολική σχετικά στην Νάπολη.

Στον 4ο, δεν αγγίζω το Ιντερ-Σοσιεδάδ που είναι μάχη κορυφής, ενώ στο άλλο έχουμε λαθάκι στο under. H Σαλτσμπουργκ δεν θα ξανοιχτεί, μια χαρά της κάνει και το Χ, να «σβήσει» το ματς θέλει. Πιστεύω Χ ημίχρονο το καλύτερο μπετ εδώ, μετά θα τα παίξει όλα για όλα η Μπενφίκα.

Στον 5ο όμιλο Ατλέτικο-Λάτσιο παίζουν για την πρωτιά, στο άλλο δεν παίζουνε για τίποτα. Θα ρίσκαρα μια (τιμητική) νίκη της Σέλτικ στο 3,20.

Στον 7ο είναι όλα απλά. Παίξτε οver 3,5 και καθαρίστε. Ομιλος-φεστιβάλ γκολ είναι, όλα τελειωμένα είναι, αν δεν ασχοληθείτε με τα γκολ είναι όλα για σβήσιμο.

Στο Europa League, στον όμιλο του Ολυμπιακού Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ θα παίξουν για την πρωτιά, οι Γερμανοί θέλουν διπλό, θα γίνει μάχη και τα 4αρια είναι μεγάλα. Η λονδρέζα προχθές ήταν άθλια με την Φούλαμ, ακόμα κουδουνίζει το κεφάλι της από την 5αρα. Μεγάλο είναι και το 3αρι της Σεντ Ζιλουάζ, η Λίβερπουλ αδιάφορη, είχε χάσει και στην Τουλούζ, ενώ έχει την Μάντσεστερ μπροστά της και αυτό την καίει, στο Europa έχει κάνει τη δουλειά της. Τέλος, στον όμιλο του ΠΑΟ εκτιμώ ότι το ξερό Χ στο Ρεν-Βιγιαρεάλ (της κάνει της Ρεν) είναι πιθανότατο.

Και θα κλείσω με «ολίγη» από Αγγλία, έχουμε εμβόλιμη Championship, ένα ματς μου κάνει το κλικ, αυτό το Μπλάκμπερν-Μπρίστολ Σίτι. Δεύτερη σερί ήττα η Μπλάκμπερν, έχει ηδη έξι εντός έδρας (4-0-6, καμιά ισοπαλία). Η Μπρίστολ με τον Μάνινγκ στον πάγκο της, κάπου στα κοντά θα κάνει το «μπαμ». Και δεν αποκλείω να είναι τώρα. Τίμιο το 3,5αρι, το κρατάω και να αναφέρω ότι η Στόουκ απέλυσε τον Αλεξ Νιλ, 11ος (σε 24 ομάδες) που φεύγει και δεν φτάσαμε καν στις γιορτές! 

Τέλος, έχουμε και μερικές ρεβάνς για το FA CUP (ζυγώνει στις αρχές Γενάρη ο λατρεμένος μου 3ος γύρος, εκεί σκάνε τα...καλούδια) και μου αρέσει ελαφρώς ο άσος της Κρου, αυτό το 2,80 με την Μπρίστολ Ρόβερς. Οι Ρόβερς έχουν εδώ και δέκα μέρες νέο προπονητή (τον Τέιλορ αντί του γνωστού μας Τζόϊ Μπάρτον) αλλά δεν τρομάζουν κανέναν.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Λειψία over 3,5 / PSV over 3,5

Σύστημα με ζητούμενα (2-3):

ΣΕΛΤΙΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.