Ατζέντης Κοτάρσκι στην Ιταλία: «Είναι ψυχρός, κοστολογείται ακριβά, δύσκολο να τον δώσει ο ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός17 Ιουλίου 2024

Μεγάλη συνέντευξη στο «Radio Sportiva» στην Ιταλία έδωσε ο εκ των συνεργατών του Φεντερίκο Παστορέλο, ατζέντη του Ντομινίκ Κοτάρσκι, Βιντσέντζο Καβαλιέρε που, πριν λίγο καιρό, είχε φιλοξενηθεί και στο Metropolis 95,5

Μεταξύ των θεμάτων που έθιξε είναι και το μέλλον του Κροάτη τερματοφύλακα που έχει ήδη απασχολήσει Τζένοα, Πάρμα και Ιντερ. Ρωτήθηκε πόσο πιθανό είναι να παίξει ο Κοτάρσκι στην Serie A και απάντησε: «Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Το «πρόβλημα» με τον Κοτάρσκι είναι ότι κοστολογείται αρκετά ψηλά και, επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. 

Το να δώσει έναν παίκτη-κλειδί, όπως αυτός, δεν είναι εύκολο». Ο Καβαλιέρε περιέγραψε και το στυλ παιχνιδιού του Κοτάρσκι: «Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει πολύ με τα πόδια, είναι ένας μοντέρνος γκολκίπερ και είναι ψυχρός ως χαρακτήρας. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι είχαν ενθουσιαστεί. Είναι σαν ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Εκανε πολύ λίγα λάθη και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πρωτάθλημα και λόγω σημαντικών επεμβάσεων που έκανε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.