Σπανός: «Μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για τον Ατρόμητο»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Μετά την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος είναι η δεύτερη ομάδα που πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς στη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον  Γιώργο Σπανό να επιβεβαιώνει τις φήμες περί αποχώρησης, προμηνύοντας την έλευση ισχυρού επιχειρηματία στο Περιστέρι. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη συμφωνία και όλα όσα ακούγονται είναι υπό διαπραγμάτευση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών μίλησε στους "Αtromitistas", αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη φημολογία για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με δύο επιχειρηματίες, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν πέσει οι υπογραφές.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε σε τοπικό μέσο της ομάδας του: «Πράγματι το τελευταίο διάστημα μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος. Όμως δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα βγω εγώ ο ίδιος και θα ενημερώσω τον κόσμο, όπως έγινε και το 2005 όταν ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου. Με ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα όλα αυτά χρόνια.

Ωστόσο, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος, ότι αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά από τη νυν διοίκηση. Σκοπός μου είναι ο Ατρόμητος να περάσει σε αξιόπιστα χέρια. Επιθυμώ το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.