ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθλητική Κυριακή: Έτοιμη να πει το «ναι» η Λίλα Κουντουριώτη

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Τα τελευταία 24ωρα ακούγεται έντονα το όνομα της δημοσιογράφου Λίλας Κουντουριώτη για την παρουσίαση της εκπομπής. Πρόκειται για την αθλητικογράφο που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο δυναμικό της Nova.

Εάν δεχθεί θα είναι μια από την ομάδα των παρουσιαστών καθώς θα υπάρχουν ακόμη δύο άτομα. Πριν λίγο καιρό η αθλητικογράφος που ξεκίνησε την καριέρα της από την εκφώνηση νυχτερινών δελτίων ειδήσεων στο Alter είχε δεχθεί κρούση και από τον ΑΝΤ1 που είχε διπλό σκέλος: Τη συμμετοχή της στη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο έχοντας το κομμάτι των αθλητικών αλλά και την παρουσίαση εκπομπών για το Europa League. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική.

H αθλητική Κυριακή είναι η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. «Έπαιξε» για πρώτη φορά στις οθόνες στις 27 Φεβρουαρίου το 1972 με παρουσιαστή τον μοναδικό Γιάννη Διακογίαννη. Ο εκπληκτικός δημοσιογράφος έφυγε από την εκπομπή το 1983 και έκτοτε πέρασαν από την θέση του άτομα όπως  ο Βαγγέλης Φουντουκίδης, ο Γιάννης Μαμουζέλος, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Νίκος Κατσαρός. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε παρουσιαστής ήταν ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.