Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό - Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και περίστροφα

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023

Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό, μεταξύ αυτών τουφέκια Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και περίστροφα, εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο και οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τη μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Νίκαια τον Ιανουάριο. Η ιδιοκτήτριά του είχε δηλώσει αμέσως την κλοπή και μάλιστα είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία το είχε ασφαλίσει. Το όχημα, που είναι και έφερε πλαστές πινακίδες, εντοπίστηκε την Πέμπτη (8/6) από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια η οποία με τη σειρά της παρέπεμψε την Αστυνομία στην ασφαλιστική εταιρεία.

Εκπρόσωποι της ασφαλιστικής πήγαν στο σημείο με κλειδιά και όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο αντίκρισαν μέσα δύο τουφέκια Καλάσνικοφ, τρία περίστροφα, μία χειροβομβίδα, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και μεγάλο αριθμός φυσιγγίων. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Το περιεχόμενό του παρελήφθη από την αστυνομία και τα όπλα θα υποβληθούν σε βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.