Athens Kallithea-Παναθηναϊκός: Τον «πλήγωσε» ο Βαλμπουενά, τον έσωσε ο Τετέ (vids)

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Η Athens Kallithea έφτασε μία ανάσα από τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική της Super League 1, αλλά ο Τετέ ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη για το 2-2.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος», Βαλμπουενά, σκόραρε στο 80', στο ντεμπούτο του και όλα έδειχναν ότι θα χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη. Ο Ουλντρίκις από τα αριστερά, έσπασε στον Μουτίνιο, ο οποίος ξεκίνησε τη φάση, και εκείνος με τη σειρά του είδε τον Γάλλο, που με προβολή βρήκε δίχτυα.

Ο Τετέ, όμως, «μίλησε» ξανά, αυτή τη φορά στο 90'+2, ισοφαρίζοντας. Ο Πελίστρι με τη μία από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ακολουθούσε ο Βραζιλιάνος και πέτυχε το γκολ.

Το 1-1 είχε διαμορφωθεί μέσα σε τέσσερα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από το 28' έως το 32'. Αρχικά, ο Ντεμέτριους πήρε μέτρα από τα αριστερά, μετά από κλέψιμο, γύρισε στο δεύτερο δοκάρι στον Μουτίνιο, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Η απάντηση ήταν άμεση και στο 32', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Γέντβαϊ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και με μία δεύτερη κεφαλιά ο Τζούριτσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Μότοκ, Ισιμάτ Μιρίν, Πασαλίδης (71' Τσιβελεκίδης), Μανθάτης, Ματίγια, Ντιμπά (76' Μερκάτι), Xάνουσεκ, Ντεμέτριους (71' Βαλμπουενά), Μουτίνιο, Ουλντρίκις.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (46' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (58' Μαξ), Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι (58' Πελίστρι), Τετέ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.