Athens Flying Week: Μάγεψε τους θεατές η αερομαχία Rafale και F-16 Viper

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Τα βλέμματα όλων όσοι έδωσαν το «παρών»  στην πρώτη ημέρα της φετινής 12ης Athens Flying Week στην αεροπορική βάση της Τανάγρας τράβηξε η αερομαχία ανάμεσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος Rafale και ένα F-16 Viper.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εκδήλωση επέστρεψε για άλλη μια χρονιά στην 114 Πτέρυγα Μάχης με ένα πλούσιο πρόγραμμα αεροπορικών επιδείξεων αλλά και μια μοναδική στατική έκθεση, με περισσότερα από 50 αεροσκάφη από το εξωτερικό να δίνουν και φέτος το «παρών». 

Μεταξύ άλλων, το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά τα ακροβατικά σμήνη, Saudi Hawks από τη Σαουδική Αραβία, τους «Αετούς» της ισπανικής Αεροπορίας, Patrulla Aguila, τα ελβετικά PC-7 με εννιά αεροσκάφη στον αέρα, αλλά και τους Πολωνούς Orlik.

Φυσικά, στον ουρανό πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά τα ελληνικά Rafale, F-4 Phantom, Mirage 2000-5, T-6 και το θρυλικό Spitfire MJ-755 όπως επίσης και τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Athens Flying Week συνεχίζεται την Κυριακή από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:30 στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.