Αθανασιάδης για ΑΕ Πυλαίας: «Σημαντική στιγμή η άνοδος στην Α1»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Η ΑΕ Πυλαίας ανέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ ως η καλύτερη δευτεραθλήτρια των τριών ομίλων της Α' κατηγορίας.

Στην ΑΕ Πυλαίας ήρθε από τον Απόλλωνα, ο Γιώργος Αθανασιάδης και θα τη βοηθήσει ώστε να έχει επιτυχίες και στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης. 

Ο έμπειρος επιθετικός είχε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι πετυχαίνοντας επτά γκολ με τη Δόξα Καλυβών και 23 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς βοηθώντας τον να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Φέτος θα ενισχύσει το συγκρότημα της Καλαμαριάς από άλλο πόστο και γι' αυτό δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Για την ΑΕ Πυλαίας είπε: «Ηταν μια σημαντική στιγμή η άνοδος στην Α1. Δύσκολο είναι να βρεις καλές ομάδες σε αυτές τις κατηγορίες.

 Η ΑΕ Πυλαίας είναι μια καλή ομάδα με δύο σερί ανόδους τα τελευταία χρόνια. Με τις προσθήκες που έκανε που είναι καλοί παίκτες πιστεύω θα βγει μια όμορφη χημεία στο τέλος, καθώς και τα νεαρά παιδιά και οι πέντε έξι νεοαποκτηθέντες ξέρουν από πρωταθλητισμό, κάτι που χρειάζεται στην Α1».

Η φιλοσοφία της ΑΕ Πυλαίας δεν αλλάζει. Στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Η προετοιμασία αρχίζει τη Δευτέρα στις 7μμ στο «Αντώνης Καραμπουρνιώτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.