Αθανασιάδης: «Δεν τα παρατάμε ποτέ και υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους»

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Στην αντίδραση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στην κάμερα της NOVA.

Για τις επεμβάσεις του και πως έζησε: «Δεν πήγαμε καλά στην αρχή, μας πίεσε ο Αρης. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε με την αρχή του δευτέρου μέρους και μετά πήραμε τους βαθμούς».

Για τη φάση στην απόκρουσή τoυ και το γκολ που μέτρησε μέσω VAR: «Κάνει το σουτ ο Μορόν κοντράρει, τη βγάζω, 50-50 είναι, δεν ξέρω».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Το σημαντικό είναι ότι είπαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, να βγούμε ψηλά να πρεσάρουμε, να βγάλουμε φάσεις για γκολ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι πολύ, γιατί εδώ είχαμε χάσει βαθμούς πριν εβδομάδες».

Για την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται: «Για την ψυχολογία η νίκη σήμερα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι η ΑΕΚ πέτυχε ξανά μια ανατροπή: «Δείχνει ότι δεν τα παρατάμε, ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ότι ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν το περσινό νταμπλ έχει ατσαλώσει την ΑΕΚ: «Σίγουρα έχει βοηθήσει η κατάκτηση του νταμπλ, αλλά το πέρυσι είναι πέρυσι, το θέμα είναι τι θα γίνει φέτος».

Για το αν φοβήθηκε ότι η ΑΕΚ μπορεί να μην νίκαγε με τις χαμένες ευκαιρίες: «Όσο περνούσε ο χρόνος και δεν βάζαμε το δεύτερο γκολ το σκεφτόμασταν, το έχουμε πάθει στο παρελθόν. Αλλά τα καταφέραμε»

Για την τρομερή εμφάνιση του γκολκίπερ του Άρη, Λευτέρη Χουτεσιώτη: «Ο Λευτέρης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Χάρηκα. Του είπα να το απολαύσει. Συγχαρητήρια στο παιδί, να τον έχει ο Θεός καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.