Αταμάν και Σλούκας: «Να διεκδικήσουμε το πρώτο τρόπαιο της χρόνιας»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Εργκίν Αταμάν παρέα με τον αρχηγό του τριφυλλιού Κώστα Σλούκα  μίλησαν στην συνέντευξη τύπου της ΕΟΚ για το Final 8 του Κυπέλλου. Μάλιστα και οι δύο στάθηκαν στη δυσκολία της αναμέτρησης που κρύβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τη χαρά τους που βρίσκονται στη εν λόγω διοργάνωση.

Αφενός, ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν δήλωσε: «Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι συναρπαστικά γιατί οι οκτώ ομάδες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο σε τρεις αγώνες. Η ΑΕΚ παρότι δεν είναι σε καλή κατάσταση είναι πολύ καλή ομάδα όπως και οι υπόλοιπες. Ελπίζω πως θα είναι μια γιορτή στο Ηράκλειο.

Εχω δει το πόσο οι Έλληνες αγαπάνε το άθλημα στους πέντε μήνες που είμαι εδώ, πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να μας δει να παίζουμε και θα δούμε στο τέλος ποια ομάδα θα κερδίσει το Κύπελλο»

Σλούκας: «Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο ως το τέλος»

Από την άλλη, ο αρχηγός των πρασίνων, Κώστας Σλούκας, τόνισε πως: «Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για εμάς, ο πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς. Δε θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες, θα το διεκδικήσουμε ως το τέλος. Το να παίξεις κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνουν ότι το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το επίπεδο. Η ΑΕΚ είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι σε μας που είμαστε το φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.