«Αταίριαστοι» για Κλέλια Ανδριολάτου: «Μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με τον σεξισμό»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής, «Αταίριαστοι», μετά τα βίντεο, που προβλήθηκαν με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Στα βίντεο της εκπομπής, «Αταίριαστοι», πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός, Κλέλια Ανδριολάτου, να απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα. «Ανδριολάτου και ξερό ψωμί», έγραφε χαρακτηριστικά το σούπερ, την ώρα του βίντεο.

Τα social media πήραν φωτιά, ενώ δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που κατηγορούσαν τους δύο δημοσιογράφους για σεξισμό. Το πρωί της Τετάρτης (28/8) ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έδωσαν τη δική τους εξήγηση, λέγοντας να μην μπερδεύουν κάποιοι τον θαυμασμό με τον σεξισμό.

Ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα θα πω μόνο παιδιά, μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα σάιτ που μας κατηγορούσε γιατί δεν το καταλαβαίναμε κιόλας, διότι είμαστε και κουτοί. Να πω ότι η κυρία Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του γιου του δικού μου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι, όποιος θεωρεί είναι κάτι τέτοιο είναι κουτός. Αυτό, τελεία, παράγραφος, γεια σας…».

Ο Γιάννης Ντσούνος πρόσθεσε με τη σειρά του: «Νύχτα βαθιά, νύχτα βαθιά παιδιά».

«Το να θαυμάζεις κάτι δεν είναι κακό… Γιατί όταν γράφεις και όταν σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή δεν μπορείς να γράψεις εσύ για τον ωραίο μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη», επανήλθε ο Χρήστος Κούτρας με τον Γιάννη Ντσούνο να προσθέτει: «Μην τα μπερδεύουμε λίγο. Είπε μια πολλή ωραία ατάκα χθες η Κανέλλη. Αναζητείστε το ωραίο στη ζωή».

Τα βίντεο που προκάλεσαν τις αντιδράσεις είναι:

Μετά τα όσα είπαν για τα βίντεο, οι δύο δημοσιογράφοι συνέχισαν κανονικά την εκπομπή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.