ΑΤ Ομονοίας: Νεκρός κρατούμενος μέσα στο κελί του

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας ένας 29χρονος από το Μπαγκλαντές το πρωί της Τρίτης (1/10).

Οι αστυνομικοί το αντιλήφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (1/10), ενώ όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ. ο 29χρονος αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε συλληφθεί για φθορά περιπολικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ένας 37χρονος Πακιστανός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα. Ο άνδρας έφερε ίχνη άγριου ξυλοδαρμού, ενώ με εντολή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η έρευνα για το θάνατο του κρατούμενου διαβιβάζεται στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.

 Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα -11- κρατούμενους».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.