Ασύλληπτη περιπέτεια για έγκυο: «Γύρισα τη μισή Ελλάδα για να γεννήσω!» (vid)

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Έναν πραγματικό «γολγοθά» βίωσε μια έγκυος γυναίκα με καταγωγή από την Πρέβεζα, η οποία αναγκάστηκε να μεταβεί ως τα Τρίκαλα για να καταφέρει να γεννήσει.

Όπως έχει ήδη καταγραφεί, το περιστατικό συνέβη ανήμερα Δεκαπενταύγουστο. Η γυναίκα, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής της την Πρέβεζα για διακοπές ούσα έγκυος.

Η περιπέτειά της άρχισε μόλις συνειδητοποίησε πως έπρεπε να γεννήσει πρόωρα.

Επισκέφθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (15/8) το νοσοκομείο της Πρέβεζας και εκεί αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αλλάξει πόλη για να φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε.

«Πήραν μέχρι και στη Θεσσαλονίκη»

«Κινδυνεύσαμε πραγματικά. Τρέμω ακόμα και σήμερα το βράδυ, δεν κοιμάμαι και τόσο καλά. Έκανα τον γύρο της Ελλάδας για να καταλήξω να γεννήσω σε ένα νοσοκομείο που τελικά δεν ήταν για πρόωρα παιδάκια», δήλωσε η γυναίκα στο Star και πρόσθεσε:

«Ενημερώθηκα ότι στα Γιάννενα δεν σε δέχονται γιατί δεν υπάρχει θέση για το παιδί. Στο Χατζηκώστα δεν με αναλαμβάνουνε γιατί λέει δεν ξεγεννάνε κάτω από 34 εβδομάδες και συνέχιζαν να τηλεφωνούν για Πάτρα. Εγώ είχα αρχίσει ήδη να αναστατώνομαι πάρα πολύ γιατί οι αποστάσεις άρχισαν να μακραίνουνε. 

Ωστόσο δεν με δέχτηκαν ούτε στην Πάτρα. Οι πόνοι δεν είχαν σταματήσει και κάπως έτσι τελικά κατέληξαν να πάρουν και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είπαν πως η Λάρισα είναι πιο κοντά και να μεταβούμε εκεί».

Τελικώς, όπως η ίδια περιγράφει στο Star, όσο περνούσε η ώρα οι συσπάσεις άρχισαν να γίνονται ολοένα και εντονότερες και το μωρό άρχισε να σπρώχνει.

«Τελικά καταλήξαμε να φθάσουμε μέχρι τα Τρίκαλα με τα χίλια ζόρια με ένα μωρό που είχε μισοβγεί στο ασθενοφόρο σχεδόν», κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.