Sky Sports: «Η Παρί δέχτηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Απίστευτα πράγματα, η Αλ Χιλάλ δίνει 700 εκατομμύρια στον Εμπαπέ για να παίξει μόλις έναν χρόνο και μετά να φύγει ελεύθερος και σύμφωνα με το Sky Sports η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της, βάζοντας στα ταμεία της 300 εκατομμύρια!
Μία μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου φιλοδοξεί να ολοκληρώσει η Αλ Χιλάλ, η οποία δίνει γη και ύδωρ στον Γάλλο αστέρα, Κιλιάν Εμπαπέ, προκειμένου να τον δελεάσει να μετακομίσει στα Αραβικά Εμιράτα.

Το σίριαλ για το μέλλον του Γάλλου καλά κρατεί και αρκετές ομάδες βρίσκονται στο κόλπο της απόκτησής του. Μία από αυτές και η Αλ Χιλάλ, η οποία ρίχνει στο τραπέζι... τρελά νούμερα για να τον πείσει να γίνει παίκτης της.

Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες δίνουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας να σπάσουν το ρεκόρ που κατέχει η γαλλική ομάδα όταν αγόρασε τον Νειμάρ έναντι 222 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με το Sky Sports οι Γάλλοι αποφάσισαν να αποδεχτούν την πρόταση αλλά θα πρέπει η Αλ Χιλάλ να τα βρει και με τον Εμπαπέ.

Για να τον δελεάσει, η Αλ Χιλάλ ετοιμάζει πρόταση που δεν έχει προηγούμενο: του δίνει 700 εκατομμύρια για ετήσιο συμβόλαιο. Του δίνει δηλαδή 700 εκατομμύρια για να παίξει έναν χρόνο με τη φανέλα της και μετά να πάει στη Ρεάλ, όπως επιθυμεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.