Αστυνομικοί Κεντρικής Μακεδονίας: «Να απεμπλακεί η ΕΛ.ΑΣ. από τα γήπεδα, αρχής γενομένης από την Τούμπα»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Την οριστική απεμπλοκή της Αστυνομίας από τα γήπεδα ζητά με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της προ ημερών ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η οποία ζητούσε την απαλλαγή της ΕΛ.ΑΣ. από το έργο της διαφύλαξης της τάξης στα ελληνικά γήπεδα.

Μάλιστα, η Ένωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας παίρνει θέση και πάνω στην ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ.

 Υπενθυμίζεται πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου απαντώντας στους ισχυρισμούς των αστυνομικών ζήτησαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάρει την πρωτοβουλία και να αιτηθεί την απομάκρυνση της Αστυνομίας από το γήπεδο της Τούμπας.

 «Οι αρμόδιοι να εισακούσουν τις δύο αυτές ανακοινώσεις και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες», τονίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως Ένωση, πιστή στο καταστατικό μας και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας, Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων, αλλά και της ευρύτερης αστυνομικής οικογένειας, συντασσόμαστε με την εύστοχη ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας και των καθηκόντων μας στους αθλητικούς χώρους.

Με αφορμή και την ξεκάθαρη ανακοίνωση του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ., καλούμε τους αρμοδίους να εισακούσουν τις δύο αυτές ανακοινώσεις και να προβούν στις ανάλογες ενέργειες, προκειμένου να απεμπλακεί επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία από τα γήπεδα, αρχής γενομένης από το Γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.