Άστραψε και βρόντηξε ο Μπράνσον – Γιόκιτς από άλλον πλανήτη

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Πέρασαν ένα πολύ δύσκολο βράδυ στην Ιντιανάπολις το βράδυ της Κυριακής και σήμερα τα ξημερώματα (15/5) οι Νικς απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στους Πέισερς, υποβάλλοντας τους σε ένα μαρτύριο. Νίκησαν με 121-91 και πήραν ξανά το προβάδισμα στη σειρά με 3-2.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον έδειξε να αφήνει πίσω του τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες μέρες και έφτασε στη «40άρα» για 5η φορά σε αυτήν την post season, αφού είχε 44 και οδήγησε τους Νικς που θα έχουν δύο ευκαιρίες για τη νίκη που θα τους στείλει στους τελικούς της Ανατολής. Για τους Πέισερς, ο Πασκάλ Σιακάμ είχε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Δύσης είναι οι Νάγκετς. Οι πρωταθλητές έκαναν την ανατροπή, αφού από το 0-2 βρίσκονται πια στο 3-2 καθώς επιβλήθηκαν των Τίμπεργουλφς στο Ντένβερ με 112-97.

Ο Νίκολα Γιόκιτς δικαίωσε τον τίτλο του MVP που του δόθηκε προ ημερών με μία εμφάνιση πραγματικού MVP, αφού τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 40 πόντους, 7 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Ο Σέρβος μάλιστα παρέλαβε πριν το παιχνίδι το βραβείο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Για τους «Λύκους» ο Ρούντι Γκομπέρ είχε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.