Αστραπή Μεσαίου: Oλοκλήρωση συνεργασίας και η συνέχεια

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Αστραπής Μεσαίου με τον Χρήστο Καλιφούλη και τη θέση του πήρε ο Χαρίτων Λαζαρίδης ο οποίος ήταν και παλαιότερα στην ομάδα. 

 Ο Χαρίτων Λαζαρίδης για τα νέα του καθήκοντα τόνισε: «Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών. Δεν χάθηκε τίποτε, άλλωστε μένουν ακόμη πολλές αγωνιστικές. Θα τα δώσουμε όλα και ότι βγει. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στα τελευταία παιχνίδια ενώ και ο δυνατός αέρας δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. 

Είμαστε καλύτεροι από τον Φοίνικα και τον Απόλλωνα. 

Από το επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψουν και οι Ηλιάδης-Τσορακίδης οπότε ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια». Ο Χρήστος Καλιφούλης από την πλευρά του τόνισε: «Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

 Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Τρεις είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει ενώ να πω ότι τα παιδιά αυτής της κατηγορίας και αναφέρομαι σε όλες τις ομάδες, θέλουν πολύ δουλειά». Σχετικά με τις ακαδημίες είπε: «Κάθε ακαδημία έχει 300 παιδιά. Ποιοι δουλεύουν σε αυτές; Αν βγει κάποιο παιδί από μόνο του δεν σημαίνει ότι γίνεται δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.