Αστέρας Τρίπολης: Υπ' ατμόν ο Μεταξάς, φαβορί ο Μάντζιος

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, την ισοπαλία με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 14η αγωνιστική της Super League 1.

Οι διοικούντες της πελοποννησιακής ομάδας δεν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα των Αρκάδων στον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς και πιθανόν ο 55χρονος τεχνικός να είναι αυτός που θα «πληρώσει το μάρμαρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αστέρα εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών από την Ελλάδα και ως επικρατέστερος για τη διαδοχή του Ελληνογερμανού προπονητή φέρεται να είναι ο Άκης Μάντζιος.

Ο τελευταίος δεν έχει ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Άρη όπου έδειξε σημαντικό έργο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στην τρίτη θέση υπό τις οδηγίες του.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο Ηρακλής Μεταξάς μεταπήδησε στον Αστέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ στη μέχρι τώρα παρουσία του στους Αρκάδες έχει απολογισμό 2 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες και τέρματα 12 υπέρ και 17 κατά σε 15 αγώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.